Kone fandt hemmelig besked i sin mands underbukser og beskyldte ham for utroskab: Nu har hun opklaret mysteriet

Skrevet af Sol Stoffregen

19/09/2016
28-årige Abbie Bowman blev straks mistænkelig, da hun så mandens boksershorts. Foto: Facebook.
28-årige Abbie Bowman blev straks mistænkelig, da hun så mandens boksershorts. Foto: Facebook.
Med guld skrift havde nogen skrevet en mystisk besked i Pauls boksershorts.

Mest læste i dag

Abbie Bowman spærede øjnene op, da hun opdagede, at der var skrevet en besked i hendes mands, Paul Bowman, underbukser. Den 28-årige britiske kvinde blev rasende og mente, at det var bevis for, at 25-årige Paul havde været hende utro, skriver den britiske avis The Mirror

Hun havde netop vasket de nyindkøbte boksershorts fra tøjkæden Primark, da hun så guldskriften: ‘ALEMAITE’ sammen med en masse tal.  

Beskeden gav ikke mening for Abbie, der hurtigt droppede tanken om utroskab. I stedet begyndte hun at grave i sagen. Abbie googlede ordene og tallene og genenmsøgte nettet for oplysninger om den mystiske besked. 

Efter lang tids søgen, opdagede hun, at ordene og tallene var en adresse i Bangladesh.

- Jeg tænkte, at det måske havde noget at gøre med, hvor boksershortsene er lavet, forklarer Abbie Bowman, der bor i byen Doncaster i det sydlige Yorkshire i England. 

Abbie Bowman frygter, at den mystiske besked er et nødråb fra en syerske i Indien. Foto: Facebook.

Pludselig opdagede Abbie, at andre Primark-kunder havde berettet om lignende beskeder i deres underbukser.  

- Jeg sendte en email til Primark og oplyste dem om beskeden, men de skrev bare tilbage for at undskylde og fortalte mig, at de ville sende en konvulut, så jeg kunne sende underbukserne tilbage, siger Abbie Bowman.

I mailen til tøjkæden spurgte Abbie om den mystiske besked var et råb om hjælp fra de små syerske, som knokler for småpenge. Men det undlod Primark at svare på til Abbies store skuffelse. 

Kort efter sendte den britiske kvinde endnu en mail til Primark, hvor hun forlangte at få at vide, hvad beskeden handlede om, men hun fik aldrig svar. 

Paul og Abbie er ikke længere glade for at købe tøj fra kæden, da de frygter, at guldskriften var et råb om hjælp.

- Hvis det er en besked, så er det ret bekymrende. Når man læser, hvad der sker med arbejderne på deres tøjfabrikker, vil jeg helt sikkert overveje at lade være med at købe mere derfra, slutter Abbie Bowman.