Konen tvinger Aiden til at spise vegansk burger: Så sender han en komisk besked til restauranten

Aiden havde bestemt ikke lyst til vegetar burger, da han skulle have take away: Foto: Shutterstock.com

Aiden måtte ikke få en burger med kød af sin kone, fordi hun gerne ville have, at han skulle spise vegansk. Han skrev derfor en besked til restauranten, som konen ikke så.

I løbet af de seneste par år er der virkelig gået sport i at leve mere vegansk. I butikker kommer der flere veganske produkter, og på restauranter vil der også være flere og flere tilbud med veganske produkter.

Det er dog langt fra alle, der har lyst til at leve vegansk. Det er særligt tilfældet for en mand fra Australien, der hedder Aiden.

Læs også

Grædefærdig veganer: Var så sulten, at hun spiste kylling

Aidens kone vil nemlig gerne have, at Aiden lever mere vegansk, og hun presser ham derfor til at tage det veganske valg, når de bestiller take away.

"Vil i ikke være søde at snige det i burgeren?"

Forleden skulle Aiden og konen så have burger, og naturligvis var Aiden nødt til at bestille en vegansk burger. Aiden ville dog gerne have mulighed for at ‘leve lidt’, så han sendte en besked til restauranten i forbindelse med sin bestilling.

“Jeg ved godt, at dette lyder mærkeligt for en vegansk burger, men jeg er faktisk ikke veganer. Min kone vil ikke lade mig spise en normal burger med bøf, fordi hun frygter, at jeg får en hjertesygdom, hvis jeg fortsætter,” lyder det fra Aiden, der fortsætter:

Privatfoto

“Kan i venligst snige a lille stykke ost i burgeren, så jeg i det mindste har chancen for at ‘leve lidt’” lyder det var Aiden, der slutter af med at ønske restauranten en fantastisk aften.

Det lykkedes desværre aldrig at få opklaringen på, om Aiden fik sin ost i burgeren, eller om restauranten valgte at være på konens side.

Læs også

Mette Frederiksen med ny besked: Danskerne raser

 

 

 

Dagens Gossip