Kræftramt mand smidt ud af restaurant: Hans udseende 'skræmte' de andre gæster

29/08/2022 10:16

Henrik R

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
En kræftramt mand blev smidt ud af en restaurant, fordi restaurantens ejer mente, at hans udseende skræmte de andre gæster.

Mest læste i dag

En dag stoppede 65-årige Kirby Evans ved en restaurant, hvor han ville spise lidt frokost. Han bestilte derfor sin mad, hvorefter han satte sig roligt ved bord, hvor han ventede på at få sin mad serveret.

Så langt nåede han dog slet ikke. Kort efter han havde sat sig ved bordet, blev han nemlig konfronteret af ejeren af restauranten.

Her blev han af restaurantens ejer bedt om enten at dække sit ansigt til eller forlade restauranten. Det var naturligvis en udmelding, der chokerede den 65-årige mand.

Kirby fik konstateret nogle år forinden den forfærdelige oplevelse på restauranten. Og selvom var en hård kamp mod den livsfarlige sygdom, endte han med at vinde over den.

Den farlige sygdom endte dog med at efterlade Kirby med ar for livet. I forbindelse med hans kræftsygdom var lægerne nemlig nødt til at bortoperere hans ene øje og hans næse.

Hans udseende har resulteret i, at der er mange, der stirrer på ham, når han er ude i offentligheden. Han har vænnet sig til det, da han ikke har råd til at få gjort ved sit udseende. Dertil er det heller ikke muligt for ham at bruge en øjenklap, da hans hud er alt for følsom til det.

Foto: Facebook

Til det amerikanske medie KUTV har Kirby afsløret, at han har accepteret sit udseende, og at han er vant til, at folk stirrer på ham. 

Han fortalte dog også, at oplevelsen i restauranten, hvor han blev konfronteret af restaurantens ejer, var så ydmygende for ham, at det endte med, at han styrtede ud af restauranten med tårer i øjnene.

Efterfølgende fortalte han sin datter Brandy om episoden. Det gjorde hende rasende at høre om, hvad hendes far havde været udsat for. Og det var tilmed også første gang, at hun så sin far græde.

End ikke da han kæmpede mod den forfærdelige sygdom, havde hun set ham være ked af det eller græde. Derfor besluttede hun sig for at skrive en tekst om episoden, som endte med at gå viralt på Facebook.

På Facebook skriver Brandy, at restaurantens ejer endda forsøgte at forsvare sine handler på det sociale medier:

"Jeg ser absolut intet forkert i det, jeg gjorde. Han kom til frokost og satte sig ved et bord på den tid af dagen, hvor vi har flest kunder. Jeg skal også betale regninger, og jeg arbejder meget hårdt for at tilfredsstille mine kunder," skrev ejeren angiveligt i en kommentar, der efterfølgende er blevet slettet.

Efter den forfærdelige episode besluttede Kirbys datter at lave en indsamling til sin far på GoFundMe. Formålet med indsamlingen var at samle penge ind til farens rekonstruktive operationer.

Målet var at indsamle 75.000 dollars (492.000 kroner), men det mål blev overgået med flere tusinde dollars.