Kunde på kaffebar opdager noget i loftet: Da den uhyggelige sandhed står klar, ringer man straks til politiet

Foto: Met Police

En Starbucks-kunde gjorde en ubehagelig opdagelse på et kundetoilet. Dog har man nu et vigtigt spor.

Det var en grim overraskelse, der ventede en britisk kunde på en filial af kaffebaren Starbucks i London, da vedkommende sidste år skulle låne stedets toilet.

For pludselig lagde kunden mærke til noget underligt, der stak ud fra en ventilationsrist i loftet. Det skriver Metro.

Hurtigt gik det op for den forfærdede kunde, at der var tale om et lille, skjult overvågningskamera, der i msug filmede de toiletbesøgende.

Kunden kontaktede straks personalet, der dog ikke havde kendskab til kameraet og derfor straks kontaktede politiet.

Læs også

Forskere afslører nyt vidundermiddel til øget skægvækst

Efterfølgende kunne teknikere fastslå, at kameraet havde hængt der i tre-fire uger, før den opmærksomme kunde lagde mærke til det.

Politiet kunne dog også drage en anden nyttig information fra det skjulte kamera. For på de lumre optagelser fandt man også et afslørende billede af den mand, der havde hængt kameraet op.

Her ses det afslørende billede af den lumre gerningmand. Foto: Met Police

Efterfølgende har politiet forsøgt at finde frem til den ukendte lurer, men da man ikke har haft succes med at finde frem til manden på optagelserne, har ordensmagten nu valgt at frigive et billede af den bebrillede mand.

Ifølge politiet indeholder videoen optagelser af adskillige kunder, der benytter sig af kaffebarens kundetoilet. Samtidig mener politiet, at der er tale om et tilfælde af voyeurisme - altså når en person opnår seksuel tilfredsstillelse ved at observere andre mennesker midt i afklædning eller seksuelt betonede handlinger.

Læs også

Politiet stoppede 49-årig bilist og blev lamslået, da han åbnede munden: ’Det er faktisk imponerende’

- På nuværende tidspunkt er der ingen grund til at tro, at disse optagelser har været set af andre end politiet, da udstyret blev beslaglagt på gerningsstedet, lyder det fra en talsmand fra Scotland Yard, der fortsætter:

- Identiteten på den mand, som politiet formoder har sat kameraet op på toilettet, er indtil videre ukendt. Derfor har politiet frigivet dette billede i håb om, at nogen vil kunne identificere ham. Ingen er blevet anholdt endnu, men sagen efterforskes stadig, lyder det fra politiet.

Læs også: Passager bestiller vegetarmad på flyet - får en lang næse, da han får serveret dette

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip