Kvinde beder nybagt mor tage badedragt på i stedet for bikini - Det skulle hun aldrig have gjort

Privatfoto

En tilfældig kvinde bad Lexi om at skifte sin bikini ud med en badedragt, da hun ikke mente, at den 'nyfødte' krop var pæn at kigge på.

Det skulle have været en afslappende dag ved poolen, men en ung mor fra Kansas City i USA måtte i stedet tage til genmæle over for en kvinde, der mente, at det var upassende, at hun var iført bikini.

Ifølge Lexi Sinclair tog hun tidligere på ugen sin fire måneder gamle søn med til en pool, da en ældre kvinde kom hen og begyndte at tale til hende.

Læs også

Familie og venner skulle begrave Shay, pludselig bankede det inde fra kisten

I et opslag på Facebook tager moderen til genmæle. Opslaget er nu delt over 23.000 gange.

"Mens jeg giver Christian sin solhat på, kommer en kvinde måske i midten af 50’erne hen og taler med mig om Christian. Hun spørger, hvor gammel han er, hvad han vejer, hvordan han sover og så videre. Hun går så videre til at fortælle mig, at mændene ved poolen ville være mere komfortable, hvis jeg var iført en badedragt, fordi en bikini ikke er passende for en mor. Især én, som stadig er “i bedring”," fortæller Lexi Sinclair i opslaget.

Det var denne bikini Lexi havde på, da hun blev bedt om at skifte. Foto: Lexi Sinclair

Enhver, der kender moderen, vil ifølge hende vide, at hun havde et par ord til den “skøre, pågående dame”.

"Men i stedet smilede jeg bare, kyssede min søn og sagde til hende: “Jeg er stolt af min krop. På bare ét år har jeg taget 22 kg på og tabt 16. Jeg har fået et menneske til at vokse og født et smukt mirakel. Min krop gav mad til mit barn. Så, nej, min krop er måske ikke det bedste syn for andre mænd. Mine strækmærker og min maveflap er måske ikke sexet. Men de er bevis på, at jeg har gjort noget fantastisk, og jeg har en mand, som elsker mig, og synes, jeg er endnu mere sexet og smuk nu. For at være ærlig, jeg er fuldstændig ligeglad med, hvad andre mænd eller en snerpe som dig synes. Men hav en god dag”, lyder det fra Lexi Sinclair.

Opslaget har vakt en del debat.

"Du er smuk. Folk har seriøt ingen moral eller manerer længere," lyder det fra Christian Snadon.

"Du ser fantastisk ud. Din mave er meget flot kun fire måneder efter at have født. Du bør være stolt. Ignorér damen og fyrene, som angiveligt også sagde noget," skriver Marilyn Patch Gates-Duitt.

Enkelte mener, at Lexi Sinclair var alt for pæn i sit genmæle.

"Du var alt for sød! Alle de personlige spørgsmål hun stillede om din baby, uden I kender hinanden… Jeg ville have vendt bøtten og skræmt livet ud af hende og alle de såkaldte mænd der!" mener Raemarie Lacroix.

Læs også

Vred mor deler foto af fremmede mænd i toget: ‘Jeg håber, jeres koner ser det her’