Kvinde bestiller stor bamse på nettet - bliver målløs, da hun ser den i virkeligheden

Foto: Amazon.com

En stor bamse med en vanskabt krop får i øjeblikket brugerne til at more sig rundt omkring på de sociale medier.

En kæmpstor bamse har i den seneste tid overrasket flere købere på det populære website Amazon.com. 

Bamsen, som lyder navnet Joyfay Giant Teddy Bear er nemlig ikke bare meget stor. Det voldsomme krammedyr har også lemmer, som er helt ude af proportioner.

 

Der er nemlig en grund til, at bamsen er så høj - dens bløde ben er så lange, at flere af køberne har delt billeder på de sociale medier, hvor de morer sig over den langlemmede bjørn.

- Hæslig! Benene er omkring fire fod lange og får bjørnen til at se uhyggelig ud. Jeg fik den til Valentines Day og ville hellere have haft en billigere bjørn med bedre proportioner. Jeg mener, den er ikke engang nuttet, skriver en bruger på Amazon, mens en anden stemmer i:

Foto: Amazon.com

- Jeg forventede, at bjørnen ville være kæmpestor, fordi den er knap to meter høj. Næh, hele dens højde stammer fra dens ben, og benene er længere end dens overkrop.

Foto: Amazon.com

En tredje bruger mener, der er tale om en særpræget hybrid:

- Jeg føler, at der burde have været lagt mere vægt på den nederste del af bamsen. Billederne viser mest en proportionel torso og et typisk stort hoved, hvilket er normalt for store bamser. Det sted, der burde vægtes højere, er de kæmpestore hængende ben, der hjemsøger den sidste tredjedel af denne vanskabte bjørn. Den synes at være en form for hybrid mellem en bjørn og en giraf.

Den vanskabte bamse er blevet lidt af et fænomen på nettet med over 100 anmeldelser og 4,5 stjerner ud af 5.

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

Ifølge BuzzFeed er producenten Joyfay bevidste om bamsens særprægede figur og har ‘forbedret’ den ved at ændre benenes proportioner.

Bamsen koster lige knap 110 dollar (det svarer til omkring 700 danske kroner red.) og kan købes på Amazon.com.

Kim tabte kæben, da han så kagekonen fra Føtex til fødselsdagsfest: 'Blomsterberg, go home!'

 

 

Dagens Gossip