Kvinde blokerer mand, efter at han har brugt mere end 3.000 kroner på første date: Årsagen er chokerende

Skrevet af Nicolai Steinicke

31/10/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En date gik skævt for en kvinde, som valgte aldrig at se manden igen.

Dagens topnyheder

En kvinde blev for nylig overrasket over sin dates ageren på en restaurant. Efter at have insisteret på at spise på kvindens yndlingsrestaurant, et luksuriøs spisested med en gennemsnitspris på $500 (3.500 danske kroner), valgte manden i sidste øjeblik at betale hele regningen. Men hvad der skulle have været en romantisk gestus, blev i stedet en kilde til ubehag og mistro.

Det skriver kvinden på Reddit.

Kvinden siger, at hun normalt kan lide at dele regningen på første dates. Dette skyldes, at hun forstår, at nogle mænd kan føle sig presset til at betale for middagen , selvom der ikke var nogen romantisk forbindelse. 

De separate regninger ankom, men manden tog et overraskende skridt. Han tog hendes kort , kiggede på det og erklærede, at han ville betale begge regninger, og tilføjede: "Åh, nu kender jeg også dit efternavn."

"Dette skyldes, at hun forstår, at nogle mænd kan føle sig presset til at betale for middagen, selvom der ikke var nogen romantisk forbindelse," forklarede kvinden, som normalt foretrækker at dele regningen. 

Hun tilføjede: "Jeg følte, at han prøvede at se, om jeg var en ‘golddigger’ eller noget, selvom jeg bogstaveligt talt fortalte ham, at vi ikke skulle tage dertil på den første date."

Bekymret for muligt bedrageri eller identitetstyveri - en realitet, hun er blevet opmærksom på gennem sin erfaring som bartender - valgte kvinden at spærre mandens nummer og sendte ham senere penge for sin del af regningen. "Jeg aldrig pressede ham til at spise på den dyre restaurant og ville have været glad for en enklere mexicansk middag," fastslog hun.

Kvinden kontaktede aldrig manden igen.