Kvinde brækker ryggen, men nægter at tage på hospitalet af bizar årsag

Foto: TiKTok

En kvinde nægtede at blive hastet på hospitalet, da hun brækkede sin ryg. Årsagen må siges at være noget bizar.

Kvinden, der er glad for at stå på rulleskøjte, havde skøjtet rundt i sin garage iført noget nær alt tænkeligt beskyttelsesudstyr, men alligevel endte det helt galt.

Læs også

Delta-virussen forårsager flere nedlukninger i Danmark

Efterfølgende har hun delt en video på TikTok, der viser, hvordan hun efter at have brækket sin ryg, ventede på en ambulance, der skulle køre hende på hospitalet. 

I videoen ser man en kvinde, der sidder på knæ på badeværelsesgulvet, hvor hun spørger: "Hvis jeg har brækket min ryg, ville jeg så vide det?" 

"Du ville ikke grine og lægge makeup. Det er helt sikkert," svarer manden. 

I videoen, der nu er gået viralt, tilføjer hun, at videoen er blevet optaget cirka 20 minutter efter, at hun faldt på sine rulleskøjte. På dette tidspunkt ventede hun derfor på den tilkaldte ambulance. 

Hvad hun foretog sig imens hun ventede på ambulancen, er dog noget, som de færreste kan forstå. Hun nægtede nemlig at tage på hospitalet, før hun havde lagt sin makeup. 

@happygoliving

Broke my back (T12 vertebra) & had spine surgery #priorities #mascara #rolllerskating #911whatsyouremergency #911#makeup #fyp #foryourpage #fypシ

♬ original sound - HappyGoLiving
Broke my back (T12 vertebra) & had spine surgery #priorities  #mascara #rolllerskating #911whatsyouremergency #911 #makeup #fyp #foryourpage #fypシ

"Jeg vil ikke på hospitalet uden mascara," siger kvinden, mens hun skærer ansigt af smerte og række ind over bordet, for at finde en mascara frem.

Kvinden ler i videoen, mens hun lægger sin makeup, hvorefter hun finder et glattejern frem og begynder at glatte sit hår. 

"Jeg vil ikke afsted, når jeg ligner l**t," siger hun. 

Hendes mor, der var med over telefonen, forklarer hende, at lægerne ikke vil bekymre sig om hendes. 

"Hvis du skal filme mig, så film mig fra denne side. Det er min dårlige side," udbryder kvinden kort derefter til sin partner, der filmer hele episoden med sin mobiltelefon. 

Efterfølgende har hun afsløret, at hun blev opereret i rygsøjlen en uge efter.

@happygoliving

Reply to @k8bbygirl #rollerskating #hospital #spine #priorities #911whatsyouremergency #fyp #foryourpage #fyp #mascara #pain

♬ original sound - HappyGoLiving
Reply to @k8bbygirl #rollerskating #hospital #spine #priorities #911whatsyouremergency #fyp #foryourpage #fyp #mascara #pain

"Jeg faldt på mine rulleskøjter, og jeg nægtede at tage med ambulancen den aften. Jeg tog på akutafdelingen, hvor de tog et røntgenbillede. De sagde, at det ikke var noget, men hvis smerten blev værre, skulle jeg tage på skadestuen," fortæller hun i en efterfølgende opdatering. 

"Jeg vågnede fem dage senere, med opkast og stor smerte. Jeg tog på skadestuen og fandt ud af, at jeg havde brækket min ryg." 

"Jeg blev opereret i rygsøjlen tre dage efter at have været på hospitalet, og jeg føler mig meget bedre, så smerten minimeres hver dag, og jeg planlægger at stå på rulleskøjter igen, men jeg venter til august, og jeg skal have mere udstyr, end jeg havde på." 

"Jeg havde udstyr på! Men det var ikke nok," runder hun af. 

I en tredje video forklarer hun til dem, der spurgte, hvorfor hun følte, at hun havde brug for at have makeup på, for at få sin rygsøjle undersøgt.

@happygoliving

#foryourpage #fyp #beautystandard #beauty #women #fypシ #society #culture #makeup

♬ original sound - HappyGoLiving
#foryourpage #fyp #beautystandard #beauty #women #fypシ #society #culture #makeup

"I min erfaring som kvinde behandler folk mig bare bedre, når jeg har makeup på, og jeg ikke ligner en hjemløs person," fortæller hun.

"Jeg mener, vi som kultur behandler ikke hjemløse godt, gør vi? Jeg tror, det var en del af mig, der prøvede at kontrollere en situation, der føltes ukontrollerbar for mig, og også som kvinde, tror jeg. Jeg bliver behandlet bedre og det er et trist bevis på vores kultur." 

Læs også

Mor i chok efter 4-årige Kaya kommer ud fra toilet på McDonald’s og græder af smerte

 

Dagens Gossip