Kvinde chokerer på nettet med skræmmende baby-massage: ‘Jeg hjælper børnene’

Foto: Youtube

En 35-årig kvinde er i den grad kommet i modvind, efter en video er dukket op, hvorpå hun giver en baby en både alternativ og farlig omgang massage.

I over 11 år har 35-årige Larissa Orynbasarovna været professionel massør i byen Almaty i Kasakhstan, men pludselig er den lokale behandler blevet verdenskendt, efter en mildest talt foruroligende video har spredt sig på nettet.

På videoen ser man nemlig, hvordan Larissa Orynbasarovna giver baby-massage til et lille barn. En behandling som både er hårdhændet og farlig. Det skriver Independent.

Selv påstår den 35-årige massør dog, at den uortodokse behandling kan hjælpe og helbrede småbørn for diverse skader.

Læs også

Røver ville have fat i taske foran skole: Men så griber modig mor ind

Som man kan se på videoen, indebærer massagen dog, at Larissa Orynbasarovna både svinger børnene rundt i et ben, kaster dem rundt i armene og lader dem dingle, men hun kun har fat i deres hovede.

For nylig har optagelser af behandlingen imidlertid spredt sig på nettet, hvor den voldsomme massage har skabt både chok, vrede og vandtro. De fleste er nemlig enige og, at den særprægede massage kan være til stor skade for de små børn, men Larissa Orynbasarovna selv afviser dog kritikken.

- Jeg hjælper børnene, lyder det fra massøren, der mener, at hende massage kan helbrede de små.

Læs også

Mand overraskede gruppe af unge kvinder på stranden: Ét blik på mandens krop fik dem til at slå alarm

- Jeg har arbejdet med så mange babyer over årerne, mange med handicap eksempelvis skæv hals eller skæve fødder, forklarer hun.

Og selvom Larissa Orynbasarovna metoder har forarget verden over, så er behandlingen yderst populær i hjemlandet, hvor baby-massage er blevet en stor ting. I Kasakhstan kan professionelle massører tage en mindre formue for massage af småbørn, der - eftersigende - skulle få forbedret livskvalitet efterfølgende.

Du kan se den omdiskuterede video herunder:

Woman swings baby upside down in controversial 'baby massage'

 

 

 

Dagens Gossip