Kvinde fandt en seddel i sin afdøde mands lomme: Da hun læser sedlen, kan hun ikke holde tårerne tilbage

27/10/2023 12:51

Nicolai Steinicke

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Christie og Alex var gift i over et årti, men fik aldrig børn.

Mest læste i dag

Traditionelt gik Alex og Christie ud at spise på en simpel restaurant ved lejligheder som Valentinsdag og deres jubilæum.

Men med årene var disse udflugter blevet mere rutineprægede end romantiske øjeblikke, og Christie længtes efter mere.

Christies livslange drøm var at udforske verden, fordybe sig i forskellige kulturer og skabe uforglemmelige minder. Da de ikke havde børn, så hun denne drøm som en måde at styrke deres forhold på.

Alex afviste dog gentagne gange deres rejseforslag og sagde, at de var for dyre, og at de burde spare penge til deres pension.

Da Alex blev diagnosticeret med en sjælden form for kræft, ramte tragedien, som tvang Christie til at kæmpe med sin svindende hengivenhed, samtidig med at han kom overens med, at hans dage med hende nu var begrænsede.

Opkald fra hospitalet

En dag, mens hun var på vej hjem fra arbejde, modtog Christie et opkald fra hospitalet.

Christie skyndte sig til hospitalet, hendes følelser overvældende hende og undrede sig over, hvad der var gået galt i deres forhold.

Da hun ankom, kunne Alex næsten ikke tale, men han forsøgte at udtrykke sine følelser.

"Christie, jeg ved, at jeg ikke kunne bevise det for dig, men jeg vil have dig til at vide, at jeg elsker dig mere end noget andet i verden. På et tidspunkt indså jeg, at denne kærlighed måske ikke var gensidig,” fortalte han hende.

Hans tunge vejrtrækning kunne ikke skjule smerten bag hans ord.

Tårerne væltede frem i Christies øjne, da han fortsatte: "Jeg elsker dig, Christie, og jeg havde ikke forventet at forlade denne verden så hurtigt. Jeg havde så mange ting planlagt for os."

Da natten faldt på, lukkede Alex forsigtigt sine øjne og vågnede aldrig.

Ved sin begravelse lagde Christie sin medaljon i hans frakkelomme, et sødt symbol på deres kærlighed.

I hans lomme fandt hun en seddel med Alex' håndskrift, hvor der stod:

Kære Christie,

Jeg har elsket dig hele mit liv, og jeg er glad for, at du er den, jeg vil tilbringe resten af ​​mit liv med. Jeg er ked af, at jeg i et forsøg på at bevise min kærlighed til dig glemte at leve i nuet, og det er derfor, vi voksede fra hinanden på et tidspunkt.

Jeg kan huske, da vi var yngre, du talte om din livslange drøm om at åbne en cafe ved havet, hvor du kunne bage dine lækre kager og servere solide måltider til kunderne. Det glemte jeg aldrig, og så det var min motivation til at arbejde så hårdt hver dag. Jeg er ked af, at det tog al min tid, og jeg forsømte dig i processen.

Jeg var så tæt på at se dig opfylde den drøm, Christie. Der er en opsparingskonto i dit navn i mit pengeskab. Jeg sparede nok penge der til, at du kunne åbne din virksomhed. Der er også en kuvert med dokumenter til køb af en ejendom med et lille hus ved havet. Du kan indrette din café der.

Jeg havde ikke tænkt mig at forlade Jorden så hurtigt. Jeg ville åbne denne cafe med dig. Jeg er ked af, at jeg ikke kan være sammen med dig, når du sætter det i værk, men vid, at jeg altid er med dig i tanker og ånd.

Jeg elsker dig af hele mit hjerte, for evigt. Alex.