Kvinde er målløs, da hun ser forvandlingen af en stofmisbruger hun reddede for 14 år siden

Foto: Facebook

For 14 år siden var Will hjemløs og afhængig af heroin. Han mødte Jeanah, mens han gravede i skraldespanden på jagt efter noget han kunne sælge. Jeanah er målløs, da hun møder ham igen.

“Jeg spurgte ham, hvad der fik en mand til at gøre sådan noget. Han sagde, at hans kone døde uventet, og i kølvandet på hendes død prøvede han heroin.

“Efter blot én gang blev han afhængig. Han mistede sit hjem og sit job som følge af sin afhængighed,” skriver Jeanah på Facebook-opslag.

Hun er ambulanceredder og møder ofte mennesker i svære situationer. I løbet af de følgende måneder, udviklede Will og hende et venskab.

Læs også

Pottetræningen gik ikke efter planen: Brandvæsenet måtte redde 2-årig

“Jeg glædede mig altid til at møde ham. Jeg kunne lide ham mere end min partner på det tidspunkt, så det var at løbe ind i ham så ofte, jeg kunne. Vi hjalp hinanden gennem hårde tider ved, at give råd og dele livserfaringer,” forklarer Jeanah.

Men dag var han væk. Hun så ham aldrig igen.

Tankerne om, hvad der kunne være sket med ham, var mange. Det har Jeanah altid undret sig over gennem årene. Hun vidste slet ikke, om Will stadig var i live.

Men deres veje skulle krydses igen, mange år senere.

“Han stod og ventede på mig uden for et toilet. Han spurgte, om jeg kunne huske ham,” fortæller Jeanah.

Efter et par sekunder, gik det op for hende, hvem det var.

“Han mindede mig om, at jeg gav ham et par støvler og en jakke, for at han ikke skulle fryse. Og at jeg havde givet ham 7 dollars, for at han kunne få et ID, men han fik kun pengene, fordi han lovede, at han ikke ville bruge dem på stoffer.” Siger Jeanah.

Og Will holdte sit løfte. Han sig et ID, et job og senere en kone. 

Heroinmisbruget ligger bag ham nu.

De stod midt inde i en kiosk, hvor de begge stod og græd, da hun bedte ekspedienten om at tage et billede af dem.

Jeanah og Will planlægger, at holde kontakten fra nu af, og få gang i det venskab, de engang havde. Det skriver Bored Panda.

Læs også

Wow: Så mange danskere springer måltider over for at spare penge

 

Dagens Gossip