Kvinde fik slemme brystsmerter og hjertebanken: “Jeg er for ung til at dø, jeg må gøre noget”

Foto: Privat

Heather Oset vejede 165 kilo, da hun pludselig fik smerter i brystet. Det fik hende til at indse, at hun var alt for overvægtig, og at hun var nødt til at tabe sig.

Heather var på sit arbejde som frisør, da hun pludselig fik hjertebanken og svære brystsmerter.

Hun troede, at det var noget, der ville gå over af sig selv, så hun fortsatte sit arbejde. Men smertede varede ved. Det skriver Sosialnytt.

Læs også

Populær TV-vært melder ud: Er rasende over seere

Til sidst måtte hun på hospitalet, og der fik hun et wake-up call.

“Jeg kan huske, at jeg var så flov. De tog mit tøj af og satte alle de her ledninger på mig, og jeg var halvnøgen foran alle,” fortæller Heather.

“Lige der, føltes det som om jeg ramte bunden, og alle disse tanker løb gennem mit hoved: ‘Åh gud, nu skal jeg dø’ og ‘Jeg er for ung til at dø’”.

Heldigvis var der ikke noget galt med Heathers hjerte. Men alligevel besluttede hun sig for at tabe sig. Heather fortæller, at vægt problemerne stammer fra en svær barndom.

“Min far var voldelig, og når der skete noget slemt, løb jeg hen til køleskabet og spiste alt, hvad jeg kunne finde, kager, slik, tærter eller kiks. Det var hans mad, og det blev min måde at tackle det på, da jeg ikke kunne forsvare mig fysisk,” fortæller Heather.

Efter episoden på hospitalet kontaktede Heather en læge, som kunne udføre en en ‘slankeoperation’ på hende. Men først skulle hun tabe 10 kilo. Heather skar alle sodavandene fra, lavede sund frokost og drak proteinshakes til morgenmad.

Det virkede, og efter kort tid fik hun foretaget operationen.

Nu glæder Heather og hendes mad sig til at udvide deres familie. Børn står højt på ønskesedlen, og nu hvor Heather har tabt sig så meget,er dét ønske inden for ræddevidde.

Læs også

Monica vil være verdens tykkeste kvinde: “Mit mål er at blive så stor, at jeg ikke kan bevæge mig

 

 

 

Dagens Gossip