Kvinde finder sin ægtemand på Tinder - tager den helt perfekte hævn

Det bliver nok lidt svært for manden, at finde en date efter at konen har haft fat i telefonen.

Der er mange måder, som man kan finde en kæreste på. 

Udover at date på barer eller restauranter, så er nettet jo fyldt med apps og datingsider, der kan få folk tættere på hinanden. 

Men apps som Tinder og Grindr er ikke lavet til at man skal finde en kæreste, når man først er blevet gift, hvilket ægtemanden Mike måtte føle på egen krop, skriver Someecards.com.

Læs også

Dansk tv-vært indrømmer: 'Jeg har været min kone utro flere gange’

Hans telefon blev nemlig fundet af konen, der var lidt ekstra kreativ med ægtemandens profiltekst. 

Foto: Tinder

- Hej mit navn er Mike, og jeg er gift med to børn. Jeg har en lille pik, der er inficeret. Min kone fandt min telefon, hvis du ikke vidste det, og jeg ved ikke, at hun er ved at tale med sin veninde om at gå fra mig. Jeg er et kæmpe røvhul, der ikke giver to potter pis om andre end mig selv. Jeg har været utro så længe, at du ikke skal undre dig, hvis jeg ikke kan huske dit navn, fordi jeg sender det samme lort til alle pigerne. Send mig endelig en masse hademails. 

Hævnen er sød, og særligt da folk jo sjældent tjekker deres egen profil, så det er svært at sige, hvor lang tid, der er gået, inden Mike har set konens besked. Men det melder historien ikke noget om. 

Læs også

I denne alder er allerflest deres partner utro

 

Profilen er i hvert fald blevet delt på det sociale medie Reddit, hvor flere tusinde har liket og kommenteret opslaget, og flere brugere har joket med, at manden sikkert er kvalt nu, og hans nyeste billede på hans Tinder-profil sikkert er fra gerningstedet af hans eget mord. 

 

 

Dagens Gossip