Kvinde finder ud af hendes kæreste er utro: Du taber kæben, når du ser hendes hævn

07/09/2023 08:29

Nicolai Steinicke

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Efter at have fået at vide, at hendes partner havde været hende utro ved flere lejligheder, lavede en ung kvinde ikke en scene eller slog op med svindleren - i stedet fløj hun med ham på ferie i ni uger.

Mest læste i dag

Siden da har hun delt adskillige klip på TikTok , hvor hun forklarede sin beslutning – og dermed afslørede en ekstremt lumsk plan.

Ved hvert af sine stop gennem Europa tog hun billeder foran en lang række seværdigheder. Hver gang hendes elsker stod foran kameraet, holdt hun også en lille seddel foran linsen, hvorpå der var skrevet korte sætninger – som den unge mand ikke kunne se.

"Han troede, det var små kærlighedsbreve, som jeg holdt op, fordi jeg fortalte ham, at jeg havde en overraskelse til ham," afslørede hun.

Faktisk var hendes plan anderledes.

"Efter denne tur slår jeg op med ham," stod der for eksempel på en seddel. På en anden: "Han ved ikke, at jeg ved, han er mig utro."

Alle noterne var forsynet med hashtagget "Jeg ved det".

Ung kvinde slår op med sin kæreste efter en ferietur

I slutningen af ​​turen sendte hun sin "kæreste" alle de billeder, hun havde taget, hvor hun efterhånden beskrev adskillelsen af ​​de to. Herefter fulgte en 30 sekunders stemmebesked fra den unge mand, hvori han tryglede sin ekskæreste om tilgivelse – men det var det endelig for sent til.

"Det var mit eget lille projekt, der hjalp mig med at bearbejde, hvad han gjorde," fortsatte hun i klippet.

"Ved at acceptere, hvem han er, og hvad han har gjort, har jeg været i stand til at afslutte tingene," meddelte hun endelig. "Jeg vil ikke have noget med ham at gøre mere, og det vil jeg aldrig igen."