Kvinde gav blowjob på McDonald’s ved højlys dag: Nu er hun efterlyst af politiet

Skrevet af Nils Würtzenfeld

08/08/2017
Foto: Polfoto/SWNS.com Francis Hawkins
Foto: Polfoto/SWNS.com Francis Hawkins
En 37-årig kvinde blev jaget ud af en McDonald’s-restaurant efter at have udført oralsex. Nu leder politiet efter hende.

Mest læste i dag

Det var et chokeret McDonald’s-personale, der tilbage i maj måned måtte jage den 37-årige Christine Chafin ud fra restauranten, efter den amerikanske kvinde var blevet observeret i at udføre oralsex på sin partner. Det skriver New York Post.

Optrinnet fandt sted i byen York i Pennsylvania ved højlys dag, og efter at parret var blevet bortvist, ringede personalet straks til politiet.

Modtageren af det upassende blowjob, 30-årige Conrad Jablecki, blev hurtigt lokaliseret og anholdt af politiet.

Han er efterfølgende blevet siget for upassende opførsel af seksuel karakter, mens 37-årige Christine Chafin stadig er på fri fod.

LÆS OGSÅ: Har du udvist tegn som manglende evne til at opbygge muskelmasse, eller nedsat skægvækst, sexlyst eller immunforsvar? Klik her

Politiet valgte ellers at give kvinden indtil 21. juli til at melde sig selv ved at dukke op til en offentlig høring i sagen – et tilbud som Christine Chafin har afslået ved stadig at være forsvundet.

Og da det lokale politi åbenbart ikke tager let på den bizarre sag, så har man nu valgt at iværksætte en omfattende eftersøgning af den 37-årige kvinde.

Christine Chafin bor i Maryland og er mor til en lille dreng.

Hun er tidligere dømt for spritkørsel og besiddelse af marijuana.