Kvinde giver alle kvalme med sine 'medium-stegte' kyllingestrimler

Nils Würtzenfeld

392 uger siden

|

13/01/2017
Viralt
Foto: Facebook/Morgan Jane Gibb
Foto: Facebook/Morgan Jane Gibb
En australsk kvinde har fået internettet på den anden ende, efter hun delte et billede af sin knap så tilberedte mad.

Dagens topnyheder

I sidste uge delte australske Morgan Jane Gibb et billede på Facebook af sin mad - som så mange andre mennesker også har for vane at gøre.

Det er dog sjældent, at madbilleder løber med ligeså meget opmærsomhed og skaber ligeså meget debat, som Morgan Jane Gibbs billede gjorde. Det skriver Daily Mail.

For på det efterhånden stærkt omdiskuterede billede, ser man et kyllingebryst skåret i strimler og stegt så kort tid, at kun kanten har fået lidt farve.

- Har lige lavet medium-stegte kyllingestrimler. De er så gode. Kan ikke tro, at jeg aldrig har prøvet det før. Kan ikke vente med at kaste mig over dette sammen med min hjemmelavede salat og grøntsager, står der i en tekst til billedet.

Og opslaget var af gode grunde ikke sent til at efterlade Morgan Jane Gibbs chokerede Facebook-bekendte med både kvalme og vantro.

- Vent? Hvad? Lyder det i den første kommentar til billedet, hvortil Morgan Jane Gibbs skriver:

- Prøv dem. Det er overrasende godt!

Efterfølgende prøver adskillige chokerede Facebook-brugere at overbevise Morgan Jane Gibbs om, at hendes nye yndlingsret ikke bare er klam, men også potentiel sundhedsskadelig på grund af salmonella-faren.

- Jeg foretrækker min kylling med lidt mindre salmonella, skiver en bruger, hvortil Morgan Jane Gibbs svarer endnu mere skørt:

- Det er kylling – ikke laks.

Hvorvidt den australske kvinde laver sjov, eller om hun rent faktisk tror, at man kan få salmonella af laks og ikke af kylling, vides ikke.

Til gengæld spredte opslaget sig hurtigt – også til USA, hvor en anden Facebook-bruger, Dakota Jean af ukendte årsager valgte at kopiere opslaget og selv dele det med sine Facebook-venner.

Morgan Jane Gibb har fået masser opmærksomhed efter sit opsigtsvækkende madfoto. Foto: Facebook/Morgan Jane Gibb

... og så valgte Dakota Jean efterfølgende at dele det samme billede på sin Facebook-væg. Foto: Facebook/Dakota Jean

Dette fik for alvor historien om de medium-stegte kyllingestrimler til at eksplodere på nettet, hvor tusindevis af mennesker har delt, liket eller kommenteret i forsøg på at advare de to kvinder, som umiddelbart lader til at foretrække deres kylling så godt som rå.

Siden er det kommet frem, at det oprindelige opslag muligvis blev skrevet som en joke, mens andre hævder, at denne påstand må være en undskyldning for at have dummet sig i første omgang.

Om billedet blot er en joke, eller om der rent faktisk er tale om et seriøst opslag, så har det i hvert fald skabt et ramaskrig verden over, og bare synet af de næsten rå kyllingestrimler kan da også få det til at vende sig i én.

Velbekomme!