Kvinde gør chokerende fund: Kan du se, hvad dette er

Foto: Privat

En tur i haven endte med et overraskende fund for en kvinde.

For nylig var Holly Brown en tur i sin baghave i Canada. Her har hun nemlig syv høns gående. Da hun så nærmere på sine høns, opdagede hun dog noget usædvanligt.

I græsset nær hønsegården fik hun øje på en rund genstand, som hun ikke havde set før. Derfor var hun i tvivl om, hvad det egentlig var.

Læs også

"Først troede jeg, det var en bold, hunden havde fundet," fortæller Holly i en skriftlig udtalelse til The Dodo.

"Da jeg samlede den op, indså jeg, til min overraskelse, at det var et æg."

På den dag havde et af Hollys høns valgt at droppe at lægge æg, der faktisk er formet som et æg. I stedet havde hønen lagt et æg, der var helt rundt.

Det var fuldstændig ulig, hvad Holly havde set før – og netop derfor, troede hun heller ikke, at det faktisk var et æg, før hun samlede det op.

Holly besluttede sig for, at hun ville dele historien og en række billeder på de sociale medier. Det var også her, at hun opdagede, at det faktisk var noget helt særligt, at hendes høne havde lagt et rundt æg.

Her er ægget ved siden af en bordtennisbold (Foto: Privat)

En af hendes ven citerede nemlig en historie om en anden kvinde, der også var så heldig, at hun fandt et rundt æg, hvilket hun efterfølgende solgte for flere hundrede dollars.

Angiveligt er der en chance på omtrent 'en ud af en milliard' for at finde et rundt æg fra en høne, men det er ikke et officielt tal. Det giver dog en klar idé om, at det er meget sjældent.

Til trods for, at hun kan tjene penge, ved at sælge sit runde æg, har hun ikke planer om dette. Hun vil derimod beholde det, da det er en god samtalestarter.

Derudover betragter hun det også som en gave fra hendes elskede høns. Det er endnu en årsag til, at hun ikke ønsker at sælge ægget.

I modsætning til mange af dem, der har høns gående i baghaven, ser Holly nemlig sine høns som andet, end en nem adgang til friske æg. Hun betragter dem nemlig også som sine kæledyr.

"Jeg betragter mine høns som kæledyr. At se deres fjollerier hver dag er underholdende," siger hun til The Dodo.

Læs også

Forleden var det DR-profil: Nu kommer Adam Price med trist meddelelse

 

.

Dagens Gossip