Kvinde gør modbydeligt fund i salat fra Aldi

Emil Ryttergaard

387 uger siden

|

14/02/2017
Viralt
Foto: Privat foto
Foto: Privat foto
Indeni en pose salat gemte der sig en grum overraskelse, der fik Samatha Farrell til at miste appetitten på hendes indkøbstur i Aldi.

Dagens topnyheder

Salat kommer i mange afskygninger. 

Hvad enten det er romaine, iceberg, rucola eller frisé, så er supermarkederne blevet gode til at færdigpakke salaten, så man stort set kan servere det grønne tilbehør med det samme. 

Men så skal der også kun være salat i posen, hvilket Samantha Ferrell fra Birmingham, England opdagede ikke var tilfældet, da hun havde købt salat i pose fra Aldi, skriver The Sun

Nede i posen gemte der sig nemlig en grim overraskelse i form af en overordentlig stor snegl, som kvinden filmede og lagde op på Aldis facebookside. 

Foto: Privat foto

Foto: Privat foto

- Aldi, hvor er min spinat? Jeg har ikke min kvittering, men jeg returnerer posen til min lokale butik, skrev Samantha Ferrell i en kommentar, som hun lagde op på Aldis Facebook-side i England. 

Aldi har siden beklaget hændelsen og udtalt, at der nogen gange gemmer sig snegle i salatposer med frisk salat. ‘Derfor bør man altid skylle sin salat inden brug,’ som butikken skriver. 

Det er ikke første gang, at folk finder uhyggelige genstande gemt i deres varer fra lavprissupermarkedet. En kvinde fandt noget, der umiskendeligt ligner et foster i hendes tomatjuice