Kvinde gravid i 32. uge: Så går fødslen igang midt på motorvejen

Foto: Facebook

Fødslen af et tvillingepar, var langt fra en ‘normal’ fødsel, pigerne blev født for tidligt og blev født på en meget trafikeret vej, ikke det mest optimale sted for en for tidlig fødsel.

Forældrene tog imod deres tvillinger i rabatten langs en stærkt trafikeret motorvej.

Tara var gravid 32. Uge, og dermed et stykke fra termin, da tvillingerne Evelyn og Harvey pludselig besluttede at melde deres ankomst.

Læs også

Bornholmsk kvinde sikrede sig kæmpegevinst på skrabelod

På vej til hospitaletindså ambulancepersonalet, at de ikke ville nå frem i tide. Derfor valgte de, at køre en tur i rabatten. 

De kørte på en motorvej lige syd for Brisbane i Australien. Og klokken 03.30 natten til d.31 oktober, blev verden beriget med et tvillingepar. 

Tara fortæller, at det hele gik meget hurtigt. Hun var hjemme hos sin partner, da hun pludselig fik kraftige veer, og hendes vand gik. Kun få timer senere blev begge børn født.

“Jeg havde tænkt mig, at køre hende til fødeafdelingen i Brisbane, men det er jeg meget glad for, at jeg ikke gjorde,” fortæller hendes kæreste Hayden.

Hayden fulgte hellere efter ambulancen i sin egen bil. Da han så ambulancen standse, frygtede han først, at Tara, der lider af epilepsi, havde fået et anfald.

“Jeg løb hen til ambulancen for, at finde ud af hvad der skete, og da jeg kom dertil sagde ambulancefolkene, at Evelyn var kommet til verden, og at vi skulle på fødeafdelingen med det samme,” siger Hayden.

Men så langt kom de ikke i første omgang. Kun få minutter senere måtte ambulancen atter blinke til siden, og kort efter kom Harvey til verden.

Da de to småbørn blev otte uger for tidligt, og vejede blot 1,7 kilo. Så efter at de havde fået tvilligerne transporteret til afdelingen, tilbragte de noget tid der.

På trods af at Evelyn og Harvey har haft nogle tidlige komplikationer, siger forældrene, at de er glade og sunde. Det skriver Sosialnytt.

Læs også

Mor tror, at hendes mand og datter laver morgenmad - men dette syn møder hende i køkkenet

 

Dagens Gossip