Kvinde hævder, at hun er 'så lækker', at mænd ikke vil lade hende være: Nu vil hun hyre bodyguard

Foto: Privat

37-årige Monica træner i et fitnesscenter mindst fem gange om ugen. Og når hun gør det, bliver hun ofte lagt an på af mænd.

En kvinde påstår, at hun er 'så lækker', at mænd ikke vil stoppe med at lægge an på hende i fitnesscenteret. Derfor overvejer hun nu at hyre en bodyguard.

37-årige Monica Huldt bor i Arizona i USA, hvor hun også besøger et lokalt fitnesscenter mindst fem gange om ugen. Men hver gang hun gør det, bliver hun mødt af både mænd og drenge, der lægger an på hende.

Læs også

Dyr taxatur: Festglad gæst betalte 36.000 kroner for tur på 1 kilometer

Monica, der har mere end 318.000 følgere på det sociale medie Instagram, finder opmærksomheden smigrende, men hun er træt af at blive forstyrret under sin træning.

Hun har forklaret, at fitnesscenteret skal være et trygt sted for hende. Dette forstærkes af, at hun tidligere har været udsat for seksuel chikane, hvilket gør hende utryg, når hun får opmærksom i fitnesscenteret.

Foto: Instagram

Dette har resulteret i, at Monica nu har planer om at hyre en bodyguard, der kan stå ved siden af hende. Og hun er helt indstillet på, at det kommer til at koste hende en vis sum penge.

"Træning og motion er meget vigtigt for mig, da jeg ikke kun gør det for mit fysiske helbred, men også for mit mentale helbred," lød det fra hende ifølge Daily Star.

"Der bliver lagt an på mig i fitnesscenteret mindst én gang, hver gang jeg er afsted, og jeg træner mindst fem gange om ugen, så det kan blive en smule drænende."

"Engang kiggede jeg på min telefon, og en ældre fyr kom hen til mig og sagde: 'Stop med at prøve at skrive til mig. Jeg har ikke min telefon med'."

"Jeg svarede og sagde, at jeg ikke skrev til ham, og så spurgte han, om jeg ville."

Monica tilføjede også, at hun er glad for at vide, at hun er en attraktiv kvinde, men i fitnesscenteret vil hun bare gerne have lov til at være alene.

"Det føles godt for mig, at vide, at de finder mig attraktiv, da jeg ikke havde det bedste selvværd, da jeg voksede op," sagde hun.

"Men det meste af tiden vil jeg bare være alene, så jeg kan komme ind og ud."

"Jeg vil med glæde betale $3.000 (cirka 20.000 kroner) om måneden for en, der gør et godt stykke arbejde og kan skræmme folk væk."

Hun sagde, at alt, hvad hans arbejde vil bestå af, er at tage med hende i fitnesscenteret samt deltage i fotoshoots med hende.

Foto: Instagram

Den uønskede opmærksomhed i fitnesscentret minder hende om flere skræmmende møder, der næsten endte i farlige situationer for hende.

Monica, der også er svensk, tilføjede: "Jeg har før haft en stalker, som på en eller anden måde fandt mit nummer."

"Denne fyr skrev til mig og udgav sig for at være andre personer såsom den dame, der laver mine øjenvipper, en fotograf og endda en læge."

"Det var super uhyggeligt, og jeg var nødt til at blokere alle de numre, han skrev fra. Han var bare en tilfældig mand."

Og ved en anden lejlighed forsøgte en mand at tage fat i Monicas ben, da hun var på vej op ad trapperne ved en togstation.

"Han prøvede at trække mig ind i en gyde. Heldigvis kom folk, og han stak af, men det var så skræmmende," sagde hun.

"Jeg gyser over, hvad der kunne være sket, hvis han ikke var blevet afbrudt."

Men desværre for de mange mænd, der er tiltrukket af Monica, er hun lykkeligt gift med sin ægtemand, 40-årige John.

Hun siger, at hendes mand ikke føler sig 'skræmt' af, at andre mænd forsøger at lægge an på hans kone, men han er dog bekymret for hendes sikkerhed.

"John er faktisk ret stolt og fortæller mig altid, at han elsker at have sådan en lækker en kone," lød det fra Monica, der fortsatte:

"Han er overhovedet ikke skræmt, selvom han bliver bekymret, når jeg går ud alene om aftenen."

Læs også

Lige før liveshow: Christian Degn ramt af stor sorg

 

 

Dagens Gossip