Kvinde havde fået leveret pakker foran sin dør: Hun havde ikke bestilt den øverste som var levende

Skrevet af Nicolai Steinicke

23/01/2024
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Kvinden var rasende over pakken.

Mest læste i dag

Mens Kay Banks, grundlægger af Tabby Tails Cat Rescue, en aften var i bad, fik de en notifikation om, at deres kamera havde registreret bevægelse ved hoveddøren. De sprang ud af bruseren, skyndte sig at tørre sig, og 10 minutter senere stod de ved hoveddøren og stirrede på en bunke pakker.

Øverst på bunken var dog noget, de ikke havde bestilt.

"Han var meget skræmt," fortalte Banks til The Dodo. "Han græd hele tiden på vores kamera."

Nogen havde efterladt en kat, lukket inde i sin transportkasse, oven på bunken af pakker og efterladt ham udenfor i kulden. Han var så bange og forvirret, og Banks skyndte sig at bringe ham sikkert indenfor.

"Fysisk er han i OK tilstand," sagde Banks. "Det var tydeligt, at han var et kæledyr."

Banks åbnede transportkassen og forsøgte at trøste katten, men han var endnu ikke klar til det. Han var så skræmt efter at være blevet efterladt i kulden og regnen, og han havde brug for tid til at lære at stole på mennesker igen.

Banks skrev om den stakkels kat på Facebook, sammen med en bøn om, at folk venligst skulle stoppe med at efterlade deres katte udenfor redningens døre uden tilladelse. Redningen er på maksimum kapacitet og har hverken plads eller midler til at tage sig af et uendeligt antal katte - så meget som de gerne ville.

"At misbruge redningers og internaters generøsitet sætter disse dyr i fare," skrev Banks på Facebook.

Lige nu er det nyeste medlem af Tabby Tails-familien stadig meget skræmt og har brug for mere tid til at vænne sig til sine redningsfolk. Forhåbentlig vil han snart begynde at føle sig tryg, og så kan han tage afsted og finde sit for evigt hjem.