Kvinde havde six-pack: Så fik hun en besked der chokerede hende

Foto: Privat

Nydia havde en veltrænet mave, men pludselig fik hun den chokerende besked, at hun faktisk var gravid i sjette måned

En kvinde hævder, at hun ikke vidste, at hun var gravid, indtil hun var gravid i sjette måned. Hun forklarer, at hun både havde menstruationslignende blødning og en flad mave.

Kvinden, Nydia Maritza, forklarer mere om den bizarre historie i en video på TikTok. Heri fortæller hun, at det var hendes søster og en ven, der opfordrede hende til at tage en graviditetstest. De syntes nemlig, at hun havde virket 'anderledes på det sidste'.

Læs også

Hollywood-stjerne i alvorlig ulykke: Indlagt i kritisk tilstand

Nydia fortæller, at hun følte sig sikker på, at hun ikke var gravid, men valgte alligevel at tage en test. Hun tog dog sine p-piller og havde sin menstruation tre uger før. Derfor mente hun bestemt, at hun ikke var gravid.

Kvinden siger også, at hun ikke oplevede symptomer, og at graviditeten ikke viste sig. Derfor var hun også meget chokeret, da hendes test viste sig at være positiv.

Det fik den unge kvinde til at gå i panik, hvorfor hun besluttede sig for at opsøge sin læge. Her fik hun at vide, at hun sandsynligvis kun var 'højst seks uger henne'.

En ultralydsscanning viste dog, at det ikke var tilfældet. Derimod afslørede den, at hun var hele 23 uger henne, hvorfor fosteret havde både 'lemmer, tæer og ansigtstræk'.

Nydia siger, at hun indså, at hun kun havde 'tre måneder til mentalt følelsesmæssigt og fysisk forberede sig på at byde en baby velkommen'.

Den chokerede kommende mor havde en flad mave, indtil den syvende måned af sin graviditet, hvor hendes graviditetsmave pludselig dukkede op 'natten over'.

Hun fortæller, at det lykkedes hende at 'lave en Kylie Jenner', og ikke annoncerede sin graviditet, før hun havde født, fordi hun stadig skulle komme sig over de chokerende nyheder og forsøge at lære om at være forældre på ingen tid.

"Årsagen til, at jeg besluttede at holde min graviditet privat, bortset fra nær familie og venner, var fordi jeg kun havde tre måneder til at forberede mig følelsesmæssigt, fysisk og mentalt på det hele," siger hun.

"Jeg var nødt til at forberede værelset, og alle den slags ting, og det var tre meget fredelige måneder. Jeg ville gøre det igen, hvis jeg kunne."

Videoen er blevet liket næsten en halv million gange på TikTok, hvor flere tusinde personer også har efterladt kommentarer. Desuden var der mange, der indrømmede, at det var deres værste frygt.

"Viser, hvor svært det er at finde ud af en graviditet inden syv uger," skrev en person, mens en anden skrev: "En spiral og tre negative graviditetstest senere = gravid i 18. uge."

"Disse kommentarer skræmmer mig *går ned og køber en graviditetstest, selvom min menstruation er slut*" skrev en tredje.

Læs også

Kvinde død i tragisk ulykke: Forsøgte at redde sin mand

 

 

Dagens Gossip