Kvinde hører høje hyl fra en skraldespand - da hun åbner låget, gør hun et sjældent fund

Ane Sørensen

387 uger siden

|

16/02/2017
Viralt
Genrefoto: Shutterstock
Genrefoto: Shutterstock
En tilfældig kvinde besluttede sig for at følge en uventet lyd, da hun kom forbi en stor skraldespand. Da hun kiggede ned i containeren, fandt hun et hjælpeløst væsen.

Dagens topnyheder

En forbipasserende kvinde gjorde et overraskende fund, da hun pludselig hørte uventede hyl fra en skraldespand. Da hun fulgte lyden, vidste det sig nemlig, at der lå en lillebitte kattekilling nede i den store container.

Kvinden kunne ikke stå for den lille kat, som hun tog med sig hjem. Det viste sig, at killingen havde koldbrand i sin ene pote og et brækket ben. Den var omkring en uge gammel og havde endnu ikke åbnet sine små øjne. 

Det skriver Little Things.

Den dårlige pote stod desværre ikke til at redde, så den måtte amputeres. Dyrlægen var overrasket, da han så katten. Det vidste sig nemlig, at det var en lille hankat. Det betyder, at han faktisk var en sjælden lille fyr, da trefarvede katte plejer at være hunner.

Den nye ejer gav killingen navnet Martyr og passede og plejede ham efter bedste evne. Martyr er nu blevet tre måneder gammel og er en glad og veltilpas kat.

Billederne af Martyr blev delt på det sociale medie Imgur for godt en måned siden. Det var brugerens tante, som fandt ham i skraldespanden og nu har fået sig en trofast kammerat.

Se alle de fine billeder af Martyr og hans utrolige udvikling lige herunder.

Foto: Privat

Foto: Privat

Foto: Privat

Foto: Privat

Foto: Privat