Kvinde holder en dyr fødselsdagsfest for sin datter: Tingene ender langt fra som håbet

Skrevet af Nicolai Steinicke

25/01/2024
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Mor Aaliyah ville overraske sin lille datter med en stor fødselsdagsfest. Udover en stor indsats og kreativitet lagde amerikaneren mange penge i festen. Men det, der skete i sidste ende, var langt fra som håbet.

Mest læste i dag

Datteren Alena Janae skulle have en helt speciel fødselsdag – man fylder trods alt kun et år én gang i sit liv. Hendes mor, fra Gautier , USA, havde derfor planlagt et arrangement med havfrue-tema til næsten 400 amerikanske dollars (2700 danske kroner).

Alt var forberedt: en stor sal, søde dekorationer og masser af lækker mad. Hvad der stadig manglede var de inviterede gæster – men de dukkede ikke op.

Til sidst dukkede kun én person op for at holde Aaliyah og hendes et-årige datter med selskab, og det var amerikanerens partner.

"Hvordan ville du reagere, hvis ingen dukker op til din datters fest?" spørger moderen i en video på TikTok . "Med undtagelse af din kæreste."

I klippet kan du se søde Alena Janae, der var specielt klædt i et havfruekostume, sidde i en barnevogn, mens Aaliyahs kæreste allerede er ved at rydde op på det lejede sted. De fem eller deromkring borde og snesevis af stole blev stillet til rådighed og stillet gratis.

Særligt bittert: Amerikaneren havde også arrangeret en generøs buffet. "Mad til en værdi af 350 dollars (ca. 320 euro)," kommenterer Aaliyah maden i videoen. "Min vens familie spiser et godt måltid i aften."

Og hun tilføjer sarkastisk i indlægget: "Så det er den støtte, jeg har til min datter." Hun er glad for, at Alena Janae ikke vil "huske det."

Mere end 4,3 millioner mennesker har allerede set den unge mors TikTok-klip og frem for alt givet hende én ting: medlidenhed. For ingen fortjener sådan en bitter skuffelse.

Især ikke den lille pige fra den amerikanske stat Mississippi, som har flere begrænsninger på grund af en tidlig, kompliceret fødsel.