Kvinde holder en hårtørrer op og løser det største problem i nabolaget

64-årige Jean Brooks blev træt af de hurtige bilister foran hendes hus.

En britisk kvinde gad ikke længere at lade sig kue af bilister, der kørte alt for hurtigt på hendes vej. En dag fandt hun på en smart løsning, der hurtigt fik problemet til at forsvinde.

Det kan være irriterende, farligt og direkte ubehageligt, hvis der bliver kørt alt for stærkt i ens eget lokalområde. 

Hvis ikke kommunen eller politiet jævnligt kigger forbi og laver kontrol, så er det pludselig meget svært at stille noget op som privat borger. 

Det oplevede 64-årige Jean Brooks fra den lille by Hucknall i Nottinghamshire, England, også. Hun var træt af, at bilerne fræsede forbi hendes hus i alt for høj fart, skriver nottinghampost.com.

Men en dag fik hun nok af de hovedløse trafikanter og fik en lys idé. 

Læs også

Hvis du har den her linje i håndfladen, er du verdens heldigste

Hun greb sin hårtørrer og gik straks ud til vejen, hvor hun demonstrativt pegede hårtørreren mod alle fartsyndere på vejen. 

- Jeg kan huske, at en ven fortalte mig noget, som hun havde hørt i Frankrig. Hvordan at folk havde peget med deres hårtørrer mod bilisterne, hvorefter de satte farten ned. Så det tænkte jeg, at jeg ville gøre, siger Jean Brooks til avisen.

Bryllupsdage er helt specielle og der findes forskellige traditioner for mange af bryllupsdagene. På vores guide finder du en liste over navnene på de mange bryllupsdage og de forskellige bryllupstraditioner.

De hurtigtkørende bilister tror nemlig, at Jean Brooks holder et fartkamera, der måler bilisternes fart, og selvom Jean Brooks ikke er politibetjent, så er bilisternes tvivl nok til at få dem til at sænke farten.

Den regionale BBC-radiostation har filmet den 64-åriges kvindes indsats mod fart på vejen, og det lille klip på Youtube er siden gået viralt, og er blevet set mere end 12 millioner gange. 

Læs også

Brud gør klar til at gå op ad kirkegulvet – men hold nu øje med gæsterne

Det fik Jean Brooks til at mærke glæden, da hendes egen datter, der for nyligt havde mistet sin ægtemand til kræft, ringede og grinede i telefonen. 

- Min datter ringede og fortalte mig at jeg var gået viral. Det forstod jeg ikke, men hun forklarede mig, at hun havde set videoklippet, og at det havde fået hende til at grine. Jeg har gjort min vej mere sikker og fået min sørgende datter til at grine. Det er ubetaleligt, siger Jean Brooks til nottinghampost.com. 

Se klippet, hvor Jean Brooks snyder bilisterne, herunder.

 

Rikke bestilte kage til kollegaerne: Da de åbnede æsken, blev de dybt forbløffede 

Dagens Gossip