Kvinde låser sig ude at sit hus: Se nu hvad hendes hund finder på

Foto: Kaylyn Marie/Facebook

En kvindelige hundeejer var kommet til at smække sig selv ude. Heldigvis stod hendes labrador klar til at hjælpe.

De fleste mennekser har på et tidspunkt i deres liv prøvet at smække sig selv ude.

Hvad end der er foregået i ens hjem, på arbejdspladsen eller et andet sted, så kan mange sikkert genkalde sig den frustrerende og panikslagne følelse af at stå låst ude - uden nøgle.

Sådan havde amarikanske Kaylyn Marie det også, da hun for nylig kom til at låse sig selv ude ved en fejl. Det skriver Independent.

Læs også

Forskere: Folk med store øjenbryn har dette negative personlighedstræk

Pludselig var Kaylyn Marie fanget udenfor sit hus og måtte derfor overveje, om hun skulle smadre en rude for at komme ind igen.

Samtidig var Kaylyn Maries labrador, Sam fanget indeni huset, men heldigvis for dem begge, er Sam en yderst klog hund.

På en Facebook-video, der siden har storhittet på nettet, ser man hvordan Kaylyn Marie råber til sin hund fra den anden side af terrassedøren i håb om, at hendes firebenede ven kan redde hende.

Læs også

Christian så mand stikke af fra kvinde på første date: Så tog han rørende beslutning

Alt Sam skal gøre er at fjerne en tynd træpind, der forhindrer, at den uheldige kvinde kan åbne terrassedøren og træde ind i sit hus igen.

På videoen kan man høre, hvordan en både begejstret og frustreret Kaylyn Marie råber og skiftevis hepper på Sam og på døren, mens hunden er ved at regne ud, hvad dens ejer vil have den til.

Heldigvis går det hurtigt op for den kvikke labrador, der ved at kradse med sine klør pludselig får den tynde træpind op.

Læs også

Mille Dinesen afslører: Her er faderen til mit barn

- Du kan godt! Du kan godt! Jaaaaah! jubler en meget begejstret Kaylyn Marie, før hun kan åbne havedøren og blive genforenet med sin stole og glade hund.

Siden optagelsen blev delt i lørdags, har den allerede fået hele 193.000 delinger, mens den er vist 8,8 millioner gange.

Du kan se den Søe video herunder:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip