Kvinde mistede sine tænder under graviditeten: Se hendes vilde forvandling

Foto: TikTok/princxssglitterhead

Kvinden, som mistede alle sine tænder som følge af sin graviditet, har delt sin kæbefaldende transformation.

Graviditet kan medføre, at man bliver ramt af morgenkvalme, diverse madcravings eller rygsmerter, som alle er velkendte medfølger forbundet med graviditet.

Men der er umiddelbart ikke mange, der ved, at det også kan forårsage tab af tænder.

Læs også

Mundhuggeri om ansigtsmaske førte til skuddrab

Kvinden, som desværre oplevede dette på egen krop i forbindelse med sin graviditet, besluttede, at hun i stedet for at skjule det, ville invitere sine TikTok-følgere inden for i sit liv. 

Videoerne, som hurtigt blev meget populære på TikTok, viser hende, der fortæller, at hendes graviditet forårsagede, at hun tabte sine tænder.

Foto: TikTok/princxssglitterhead

Moderen, der er 36 år, fortæller blandt andet, at hun under graviditeten oplevede, at hun ikke kunne spise "ordenligt", hvilket fik hende til at drage flere forskellige konklusioner.

Der er dog også en tandlæge, som er endt med at falde over hendes videoer. Her fortæller tandlægen, at det såmænd er korrekt, at man kan miste sine tænder som følge af at være gravid.

Dertil bliver der tilføjet, at det i langt de fleste tilfælde, kun sker, hvis man i forvejen har tandproblemer.

"Dine tænder mister ikke calcium, når først de er dannet, men en graviditet kan ende med at skabe kaos blandt dine tænder," siger David Leong til news.com.au. 

"I de fleste tilfælde vil man kunne opleve, at der i forvejen var problemer med tænderne, hvilket altså bliver forværret under graviditeten."

Foto: TikTok/princxssglitterhead

Alicia har med tiden lært at leve uden sine rigtige tænder, hvilket hun blandt andet viser i en video, som hun har delt, da hun ramte 1 million følgere. 

Hun viser, at hun stadig har en helt normal rutine, hvilket hun viser ved at tørre sit hår, hvorefter hun lægger make up i ansigtet - men slutteligt viser hun sine falske tænder.

Læs også

Reality Awards afbrudt: Dansk kendis i slagsmål

 

Dagens Gossip