Kvinde overraskede: Det brugte hun Kinderæg til

Foto: Shutterstock.com

De populære Kinderæg kan også bruges til andet end at spise. Det beviste en 31-årig kvinde fra Liverpool.

Hvis der er noget, der kan vække glæde hos de fleste børn og barnlige sjæle, så er det Kinderæg.

Onde tunger vil måske mene, at det er noget lavkvalitetschokolade, men ikke desto mindre er de små chokoladeæg populære og findes i næsten hele verden, hvor børn med stor glæde spiser chokoladen for derefter at åbne den gule beholder og se, hvad der gemmer sig indeni.

Læs også

Krisen fortsætter: Salling og Rema 1000 rationerer produkter

Kinderæg findes også i Liverpool, hvor den 31-årige Kaylene Anne Carragher ikke smed de gule plastikbeholdere ud efter chokoladen var spist.

Hun brugte dem i stedet for til at smugle kokain. 

Det skriver Liverpool Echo.

Hun smuglede kokain i Kinderæg

Kaylene Anne Carragher gemte tre Kinderæg med kokain inde i kroppen, da hun steg ombord på et fly fra Liverpool til øen Jersey.

Men da hun steg af flyveren, blev hun tilbageholdt og anholdt af politiet.

Hun startede med at tilstå, at hun havde taget kokain aftenen inden afrejse, og hun blot skulle holde ferie på øen i et par dage. 

Senere krøb hun til korset og tilstod, at hun havde forsøgt at smugle kokain til en værdi af over 130.000 danske kroner med til øen. 

Hun havde gemt stofferne i tre Kinderæg, der var pakket ind i kondomer, og derefter kommet ind i kroppen. Hvordan de tre Kinderæg er endt inde i den 31-årige kvindes krop, melder historien ikke noget om. 

Kaylene Anne Carragher blev en ‘stikker’

I retssagen efterfølgende ville anklageren have Kaylene Anne Carragher fængslet i over seks år for forbrydelsen.

Men fordi hun havde været villig til at give politiet værdifulde oplysninger om hendes britiske leverandør og kontaktperson i Jersey, så endte dommen på fire år for den unge, britiske kvinde.

Læs også

Kilder tæt på Putin: Han vil tage alt det, han kan

 

 

Dagens Gossip