Kvinde prøvede alt for at fjerne sit skæg: Nu vælger hun at bære det med ære og sælger ‘frække’ billeder med det

Foto: peekaboopumpkin

En TikTok-stjerne, der går under navnet PeekabooPumpkin, har omfavnet sit skæg efter at have prøvet alt for at fjerne det og sælger nu frække billeder på OnlyFans til folk, der elsker en skægget dame.

En skægget kvinde har hævdet, at populære metoder til hårfjerning ikke lykkedes med at få fjernet skægget fra sin hage - men nu omfavner hun det og sælger billeder på OnlyFans.

Den amerikanske stjerne på sociale medier, der går under navnet PeekabooPumpkin, har nu 51.000 TikTok-følgere – og hendes inspirerende videoer har fået 474.000 likes på den virale videoplatform.

Læs også

Nicolaj Kopernikus og Sara Maria Franch-Mærkedahl efterlyst: Stor dusør gives

Men siden hun gik viralt på nettet, er hun blevet oversvømmet med beskeder fra ‘hatere’, der foreslår, at hun skulle bruge laser behandling for at slippe af med det.

Men i en video fortæller kvinden, at hun har prøvet laser behandling, men at det ikke virkede.

Den 36-årige har en tilstand kaldet polycystisk ovariesyndrom, som er den hyppigste årsag til infertilitet hos kvinder, da det rammer omkring 1 ud af 10 kvinder.

PCOS er forårsaget af højere niveauer af testosteron hos kvinder og kan forårsage vægtøgning, overdreven hårvækst og acne - blandt mange andre symptomer. Det skriver Dailystar.

PeekabooPumpkin har været ret åben omkring sin rejse med at acceptere sig selv, i en TikTok-video sagde hun: "Det tog faktisk meget hårdt arbejde at nå til dette punkt for at acceptere mit skæg, og jeg er et meget gladere sted nu.

Hun opkræver $12 om måneden (85 danske kroner) for eksplicit indhold på abonnementstjenesten.

It’s time. #beard #thiccc #bodypositivity #shave #selfcare #beauty #pcos #accountant #witchtok

 

Læs også

Nicolaj Kopernikus og Sara Maria Franch-Mærkedahl efterlyst: Stor dusør gives

 

 

 

Dagens Gossip