Kvinde prøvede at gemme sig for politiet: Kan du se hende på billedet?

Foto: Derbyshire Police/Twitter

En kvinde, der stod foran en anholdelse, så ingen anden udvej end at gemme sig for politiet.

Det lyder som en dårlig joke, men eftersigende skulle historien være god nok.

En voksen kvinde forsøgte for nylig at skjule sig for politiet ved at gemme sig i en vaskekurv – men kurven over hovedet vel og mærke. Det skriver britiske Metro.

Forsvindingsnummeret, der var en struds værdigt, fandt sted lørdag i Alfreton Town i England, da politiet opsøgte kvinden på hendes privatadresse.

Den unavngivne kvinde var eftersøgt for ikke at være mødt op i rette, og derfor besluttede Derbyshire Police at troppe op på kvindes bopæl for at anholde hende.

Læs også

Vægttab uden motion: Nye slankepiller skal mindske risikoen for diabetes

Det uanmeldte besøg fra ordensmagten kom åbenbart bag på kvinden i sådan en grad, at hun i panik forsøgte at skjule sig. Om det kneb med mulig gennemsteder eller om kvinden aldrig har været god til gennemleg, melder historien intet om, men i hvert fald valgte kvinden at gennem sig under familiens tøjkurv.

Af samme grund var det et bizart syn, der mødte de betjente, der trådte ind på hjemmets badeværelse, hvor den efterlyste kvinde stod mussestille med en vasketøjskurv over hovedet. Et syn der gik én af betjentene til at tage et billede af verdens muligvis værste gemmested.

Læs også

Mor efterlader nyfødt søn på lufthavnstoilet med hjerteskærende håndskrevet brev ved sin side

Straks blev kvinden anholdt, men selv i nederlagets stund forsøgte hun endnu engang at undslippe ordensmagten ved at forsikre én af betjentene om, at hun nok skulle melde sig selv mandag. Et tilbud som politiet dog afslog.

Siden er det morsomme og pinlige billedet blevet delt af flere af Derbyshire Polices betjente, hvorefter det har fundet vej til Twitter med teksten:

- Kvinde fundet og arresteret for ikke at møde op i retten. Det er fint, at man foreslår at ’jeg melder mig selv mandag’, men man burde være mødt i retten i sidste uge, som man fik besked på! Hun forsøgte endda at gemme sig, da hun så os, men hun var på ingen måde god til gemmeleg.

Herunder kan du se det omtalte tweet:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip