Kvinde raser over flyselskab: Blev tvunget til at sidde ved siden af onanerende mand i timevis

Foto: Shutterstock

En kvindelig passager påstår, at flypersonalet på en afgang til Paris tvang hende til at sidde ved siden af en masturberende mand.

Amerikanske Chloe King befandt sig for nylig på et fly på vej fra USA til Paris, da hun blev udsat for en særdeles krænkende oplevelse. Det skriver britiske Metro.

Ifølge Chloe King var hun faldet i søvn på turen, da manden i flysædet ved siden af hende pludselig begyndte at røre ved sig selv på en aldeles upassende måde.

En kvindelige medpassager havde observeret episoden og skyndte sig at alarmere flypersonalet fra American Airlines, der dog afviste at foretage sig noget.

Først da Chloe King vågnede, valgte personalet af trække hende til siden bagerst i flyet, hvor de til hendes forfærdelse kunne fortælle om manden, der havde onaneret i sædet ved siden af hende.

KONKURRENCE: Vind 3 måltidskasser fra Aarstiderne - klik her

Flypersonalet fortalte videre, at man havde informeret fransk politi, så manden kunne blive anholdt, når flyet var landet.

Chloe King var forståeligt nok chokeret, men da hun anmodede om et nyt flysæde, afviste personalet at dette kunne lade sig gøre

- De vækkede mig ikke for at flytte mig til et sikkert sted i flyet. Efter de havde informeret mig om episoden, nægtede de min forespørgsel om at flytte mig til et andet sæde, indtil vi landede, har Chloe King siden forklaret.

Læs også

Ung knallertkører gav politiet fingeren - endte med at blive ydmyget på det groveste

- I stedet tvang de mig til at klemme mig tilbage forbi manden ind på mit sæde – fanget mellem ham og vinduet resten af flyveturen, lyder det fra den chokerede og vrede flypassager.

Selvom Chloe King prøvede at overtale flypersonalet, var der ikke noget at gøre. I stedet måtte hun sidde ved siden af den krænkende mand, mens hun fik det mere og mere dårligt.

- Jeg var rystet og græd, mens jeg prøvede ikke at få kvalme, forklarer hun.

Først da flyet landede, blev Chloe King skilt fra manden, da han blev anholdt af politiet.

Chloe King er dog stadig dybt rystet og forarget over hele episoden.

- Jeg ved ikke, om jeg nogensiden vil føle mig helt sikker ved at flyve igen. Og jeg ved også, at dette ikke er noget nyt. Seksuelle krænkelser bliver gentagende gange tilgivet og tilsidesat i vores samfund. Som kvinde kan vi ikke acceptere dette, forklarer Chloe King, der til sidst rettet en skarp kritik af American Airlines.

- American Airlines, I vidste, at det, der foregik, var en kriminel handling, og I fik krænkeren anholdt, men I gjorde stadig intet for at stoppe hans handling eller beskytte mig i en skrækkelig situation, lyder anklagen.

Læs også: 19-årige Tova blev fundet dræbt: Forudså sin egen død i dagbog

 

Dagens Gossip