Kvinde ringede til alarmcentralen og hviskede panisk: Politiet gjorde et grumt fund, da de nåede frem

Foto: Shutterstock.com

- Jeg er blevet kidnappet, forklarede hun desperat i røret.

"Jeg er blevet kidnappet," lød det fra den hviskende kvinde, der var skræmt fra vid og sans. 

I telefonen fortalte hun, at i samme rum lå hende kidnapper, Shawn Grate, og sov, skriver det britiske medie The Sun. Det var lykkedes kvinden at løsne rebet om sine hænder så meget, at hun kunne stjæle sin kidnappers mobiltelefon og ringe op.

Opkaldet til alarmcentralen varede 19 minutter og ved at stille spørgsmål til den unavngivne kvinde, fandt politiet frem til kidnapperens hus. Kort efter dukkede politiet op og anholdte Shawn Grate. Den handlekraftige kvinde havde været holdt fanget i to dage, da hun blev reddet.

Shawn Grate har formentlig masser af kvindemord på samvittigheden. Foto: Politiet.

Men da politiet undersøgte Shawn Grates hus og grund, gjorde de flere uhyggelige fund. To døde kvinder, 29-årige Elizabeth Grifffith og 43-årige Stacey Stanley, lå gemt. Kvinderne forsvandt i henholdsvis august og september samme år.

I skoven ved Shawn Grates hus dukkede et tredje lig op, det viste sig at være 29-årige Candice Cunningham, som blev slået ihjel i juni 2016, ifølge politiet.

De pårørende til den 43-årige familiemor, Stacey Stanley, ledte desperat efter hende men uden held. Foto. Facebook.

Siden da er den formodede seriemoder Shawn Grate også blevet sat i forbindelse med drabet på yderligere en kvinde, Rebekah Leicy, som blev fundet død i marts 2015. 

Politiet mener at have beviser for, at Shawn Grate begik sit første mord for over 15 år siden, hvor man stødte på et uidentificeret kvindelig i Marion County i Ohio. Men politiet frygter, at der er mange flere kvinder, der har mistet livet på grund af Shawn Grate.

"Når du starter i 2003 eller 2004, og du stadig gør det i 2016, er der nødt til at være noget imellem. Det er svært at tro, at der ikke er andre derude," siger sheriffen i Marion County, Tim Bailey til The Washington Post. 

Se ABC's indslag om hele den uhyggelige historie: 

 

Læs også

Han købte en mønt for 4 kroner: Nu fortryder sælgeren nok, at han solgte den

 

 

Dagens Gossip