Kvinde ser en efterladt køletaske i vejkanten - da hun forsigtigt letter på låget, venter der et frygteligt syn

Ane Sørensen

402 uger siden

|

26/10/2016
Viralt
Genrefoto: Shutterstock
Genrefoto: Shutterstock
Kvinden sad i sin bil, da hun fik øje på den brugte køletaske. Den så ud til at være i fin stand, så hun besluttede sig for at tage den med. Men da hun åbnede boksen, blev hun målløs.

Dagens topnyheder

En kvindelig bilist fik sig lidt af en overraskelse i fredags, da hun pludselig fik øje på en brugt køletaske, der var blevet efterladt af ukendte personer i vejkanten i den amerikanske stat Texas.

Det skriver Little Things.

Kvinden besluttede sig for at holde ind til siden. Køletasken så umiddelbart ud til at være i fin stand, så hun overvejede at tage den med sig hjem.

Men da den kvindelige bilist lettede på låget og kiggede ned i den blå og hvide køletaske, ventede der hende et rystende syn.

Foto: Cpunty Pets Alive

Nogen havde nemlig proppet ni små hundehvalpe ned i den kølige boks. Hvalpene var dækket af deres egen urin og afføring og luften i den fyldte kasse var knap.

Kvinden ringede efter en dyreorganisation og bad dem om at hjælpe hende med at redde de ni små hunde. Her fik hun fat i dyrlægen Karri McCreary, som kørte hen for at hente hvalpene.

Foto: County Pets Alive

Organisationen vurderede efterfølgende, at kvinden sandsynligvis fandt de små schæferhvalpe kort efter, at de var blevet efterladt i vejkanten. Hvalpene ville formentlig ikke have overlevet i mere end et par timer nede i boksen. Så det reddede højst sandsynligt deres liv, at kvinden fik øje på køletasken og kom dem til undsætning.

Foto: County Pets Alive

Hvalpene, som var omkring fire uger gamle, viste sig at være fem hanner og fire tæver.

Foto: County Pets Alive

Nu er alle hvalpene blevet undersøgt, og de er sunde og legesyge. Der er desuden fundet nye ejere til dem alle ni, som snart er klar til at flytte ud i deres nye hjem.

Foto: County Pets Alive

- De spiser godt og leger. De er små buttede hvalpe, siger Karri McCreary.