Kvinde skriger da hun klækker et æg med lyserødt indhold

Foto: Privat

En kvinde var skræmt, da hun slog et æg ud på panden. Det viste sig nemlig, at det var lyserødt.

En kvinde blev chokeret, da hun pludselig havde et meget usædvanligt æg på sin stegepande, da hun var i færd med at lave mad.

Beena Sarangdhar, der er fra Hertfordshire i England, fik sig noget af en overraskelse tidligere på ugen, da hun ville stege et par æg.

Hun opdagede nemlig, at én af de æg, hun slog ud på panden til var lyserødt. Det fik hende til at skrige, hvorefter hendes børn løb ud i køkkenet til hende, da de ville se, hvad der foregik.

Kvinden fortæller, at hun har købt æggene fra et lokalt supermarked, og at de ikke var gået på dato. Hun vidste dog ikke, om hun kunne spise dem.

Efter at have delt et billede af æggene på en lokal Facebook-gruppe, fik hun med det samme en advarsel om, at hun ikke burde spise dem. Det skriver Daily Star.

Foto: Facebook

"Jeg havde lyst til et æg og slog ægget ud på stegepanden som normalt," forklarede hun.

"Så da det faldt ned på stegepanden, skreg jeg, da jeg aldrig har set et pink æg før."

"Børnene kom løbende ud for at se, hvad der var sket, og deres reaktion var typisk: de sagde 'errrr'," lød det også fra hende.

Beena fandt derefter ud af, at alle de andre æg, der var i den samme pakke, så helt fine ud, hvilket hun ikke havde oplevet før.

"Derefter slog jeg de to andre æg fra den samme æske ud, men de var normale," forklarede hun.

"Det var virkelig mærkeligt, fordi de var ikke gået på dato, og der var kun de sidste stykker tilbage. Jeg købte dem fra den lokale Asda i Watford."

"Det afskrækkede mig et øjeblik, men efter det havde alle lyst til et æg på toast."

Men hvad skal man egentlig gøre, hvis man selv står i den situation, at man har slået et lyserødt æg ud på sin pande?

Ifølge det amerikanske landbrugsministerium er en uklar æggehvide faktisk blot et tegn på, at ægget er meget frisk. En klar æggehvide er derimod en indikation af, at ægget ældes.

Dog skal man være opmærksom ved lyserøde eller perlefarvede æggehvider, da det indikerer fordærv på grund af Pseudomonas-bakterier.

Kort sagt, hvis du nogensinde får øje på et lyserødt æg i din pande, skal du bare smide det væk med det samme.

Læs også

Tjek din e-boks: Trist besked til 13.000 danskere

 

 

Dagens Gossip