Kvinde sov en meter fra død person i otte uger - uden hun vidste det

Foto: Privat

En kvinde sov i otte uger i træk ved siden af en død krop, uden at vide det.

I en video på TikTok fortæller Reagan Baylee, at hun i otte uger sov ved siden af en død person, uden at vide det. Det hele foregik i maj, da hun under lockdown opholdt sig i sin lejlighed i Los Angeles.

"Jeg havde hovedpine, jeg sov ikke ordentligt igennem natten, jeg havde kvalme, og ærlig talt afskrev vi det alle sammen, da jeg bare følte mig ensom og blev lidt skør under lockdown - ligesom alle andre," siger hun i videoen.

Læs også

Udlejer fra helvede: Her er de vilde krav til en ny lejer

"Det var virkelig ulig mig ikke at kunne sove hele natten, så jeg syntes det var virkelig mærkeligt, men igen afskrev jeg det bare, fordi jeg tænkte, at jeg bare være trist og nedtrykt."

Imidlertid begyndte influenceren at stille spørgsmålstegn ved tingene, da hun bemærkede, at hendes lejlighed blev inficeret med insekter og en lugt af 'død fisk' hang i luften.

"Ærligt talt er min bedste beskrivelse af denne lugt, at det lugtede lidt som en død fisk, så jeg tænkte, at en fugl måske havde fanget en fisk, men i retrospektiv er det dumt tænkt, da der ikke er nogen søer i nærheden af mig," fortsætter Reagan i videoen.

"Jeg begyndte at tænke, at måske min nabo, der boede til højre for migs, hund var død, eller at der var sket noget, og jeg blev virkelig bekymret, men min udlejer fortalte mig, at hun ikke bare kunne begynde at banke på naboens dør og genere vedkommende."

"Men jeg havde virkelig en følelse af, at der var noget galt, og lugten blev virkelig dårlig hver gang det blæste, og jeg var virkelig bekymret. Men husk, det var midt under pandemien, og vi var hjemme hver dag hele ugen, så jeg tror, jeg var blevet vant til lugten."

@reaganbaylee

Reply to @emma_young2019 here we go 😅 part 1 of the wildest thing that’s ever happened to me #storytime

♬ original sound - Reagan Baylee
 

Efter at hun endelig fik overtalt sin udlejer til at sende en vicevært, blev politiet tilkaldt til bygningen, hvor de forklarede, at de havde fundet et af de 'værste nedbrudte lig', de nogensinde havde set 

"Lang historie kort, så sagde de, at det var et af de værste nedbrudte lig, de nogensinde var stødt på, og de ser mange nedbrudte lig."

"Jeg vil ikke gå for meget i detaljer på grund af personens privatliv, men lad os bare sige, at liget var nærmest flydende, og det var dybest set et skelet på dette tidspunkt."

"Alle de symptomer, som min kæreste og jeg oplevede, var simpelthen på grund af de dampe og giftstoffer, som kroppen frigav, og de naturgasser, den udsendte, som gjorde mig ekstremt syg under stort set hele lockdown," runder hun af.

Læs også

Mor blev afvist: Forlod supermarked med tårerne trillende ned ad kinderne

 

 

Dagens Gossip