Kvinde troede hun besøgte sin fars gravsted: 43 år senere får hun en chokerende besked

Foto: Shutterstock.com

En familie er blevet efterladt chokeret og knust, efter de fik en forfærdelig besked om at de havde besøgt det forkerte gravsted.

Den 67-årige Sylvia Ross, har ugentligt besøgt graven som hun i over 40 år, troede var hendes fars.

Sylvia fik sin far begravet, John Thomas Thompson, ved Witton Park Cemetery i Bishop Auckland, England, i 1979.

Læs også

I dag udbetales 2.500 kroner til 290.000 danskere

Men for nylig, modtog hun den frygtlige besked om, at den grav hun havde besøgt i så mange år, faktisk tilhørte en fremmed mand, ved navn Fredrick Brown.

Hendes far lå i en umarkeret grav, kun få meter væk derfra.

Familien opdagede kun fejlen, fordi et Facebook opslag, omkring en forkert placeret gravsten på kirkegården, blev lavet.

En undersøgelse er i gang, for at finde ud af hvordan fejlen kunne lade sig gøre, da Sylvia’s far ligger begravet to grave længere henne. Det skriver LADbible.

Da John blev begravet i 1979, blev kirkegården drevet af Wear Valley District Council, men blev overdraget til Durham County Council i 2009.

“Da vi blev kendte med den historiske fejl, flyttede vi forsigtigt tingene til de rigtige grave, så hurtigt vi kunne,” det fortæller Graham Harrison service manager for Durham County Council.

“Selvom gravene nu er blevet ændret, fjerner det ikke smerten som de pårørende har oplevet, og vi vil gerne sende vores dybeste undskyldninger for enhver smerte dette har medført.”

Læs også

Mand betalte ikke sin husleje: Så gik udlejer amok

 

Dagens Gossip