Kvinde tror at hendes dæk er fladt: Da hun kigger, er hun flad af grin

Skrevet af Nicolai Steinicke

11/10/2023
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Roadtrippen startede ikke som håbet.

Mest læste i dag

Rose Valente ønskede at tanke sin bil i South Wales, Australien i sidste uge. Men så snart hun trak op til benzinpumpen, accelererede hun igen for hurtigt at forsvinde. 

Da Valente kørte ud fra stationen, hørte hun pludselig høje, ubehagelige lyde, der så ud til at komme fra hendes køretøj. Panikken satte straks ind: australieren troede, hun havde et fladt dæk.

Hun stoppede usikkert for at vurdere skaden. "Jeg tænkte: 'Åh min Gud, der er noget galt med mine dæk. Dette er det, jeg skal ringe til en trækvogn, jeg kommer til at sidde fast i Yamba med et fladt dæk," skrev hun i billedteksterne til videoen, som hun delte ved hændelsen.

Chaufføren forklarede, at hun var tæt på et nervøst sammenbrud, inden hun kom ud med sandheden.

I det mærkelige klip kan man se, hvordan kameraet er sænket under bilen. Ved siden af ​​et af dækkene er der en genstand nedenunder, der ved første øjekast ligner en vandkande.

Det var en af ​​de kander, der bruges til at vaske bilruder, sagde Valente. Men hvordan kom det helt præcist ind under bilen?

I sit hastværk overså TikTok-brugeren tilsyneladende ikke kanden, da hun hurtigt forlod tankstationen. Nu stod Valente over for det næste problem.

Hun måtte af med vandkanden på en eller anden måde. "Dette er det mest pinlige. Jeg prøver at få det ud, og jeg er sikker på, at de ser med. Jeg bliver nødt til at give den tilbage," sagde podcasteren.

Det lykkedes hende endelig at trække den uønskede genstand ud fra under køretøjet.

"Jeg satte dem lige ved siden af ​​butikken og gik bare," forklarede Valente, som grinede hjerteligt trods sin pinlighed.