Kvinde vågnede midt om natten, da hun mærkede en tunge mellem benene - Kæresten lå stadig ved siden af og sov

Skrevet af Henrik R

8 uger siden

|

20/04/2024
Viralt
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En kvinde troede først at kæresten var ude på lidt løjer midt om natten, men da hun vendte sig om og så ham ligge sovende ved siden af, begyndte hun for alvor at blive bange.

Dagens topnyheder

En unavngiven kvinde fik sit livs ubehageligste overraskelse en tilfældig nat, mens hun og kæresten sov i dobbeltsengen i deres hjem i Australien.

Kvinden vågnede, da hun pludselig mærkede en slikkende tunge på sine kønsorganer. Hun var overbevist om, at det var hendes kæreste, der var på spil.

Men efter 20 sekunder opdagede hun til sin store skræk, at kæresten lå ved siden af og sov, skriver den britiske avis Daily Mail.

Det viste sig, at det var en 35-årig psykisk syg mand, der var brudt ind i huset i Sydney og havde taget plads mellem hendes ben. I en fart greb kvinden fat i sin kæreste og hviskede, at der var nogen i sengen.

"Hvad fanden…Hvem er du?," skreg kæresten og sprang ud af sengen.

Den ubudne gæst svarede:

"Undskyld, undskyld, jeg troede, at det her var pensionatet. Hoveddøren var åben."

Kæresten smed den 35-årige mand ud af huset. Kvinden brød fuldstændig sammen og var dybt ulykkelig over episoden.

Politiet fangede hurtigt en mand ved navn Joseph Taouk, fordi hans DNA var på kvindens tøj, og han optrådte på et overvågningskamera på gaden ved parrets hjem.

Den ubehagelige sag kom kort efter for retten, og her blev den 35-årige mand erklæret skyldig i alle forhold og skulle to år bag tremmer.

I retten læste dommeren et brev op fra Joseph Taouk, hvor han undskyldte overfor kvinden og forklarede, at han var psykisk syg og blot fulgte de stemmer, han hørte.