Kvinde vågner med smerter i øret: Da hun ser, hvad der gemmer sig på vatpind, panikker hun

Foto: Shutterstock

En ung kvinde gennemgik en sand skrækoplevelse, efter hun vågnede op med noget i øret.

For mange mennesker er det deres værste frygt, men for amerikanske Katie Holley blev mareridtet for nylig til virkelighed.

I sidste måned vågnede den unge kvinde fra Florida i USA nemlig op midt om natten med en mærkelig fornemmelse i det ene øre. Det skriver Mirror.

Katie Holley har selv forklaret, at det føltes som en lille klump is, som havde fundet vej til hendes øregang.

Læs også

Bilist får kæmpe overraskelse, mens han sidder i sin bil: Så bliver alt pludselig meget pinligt

Derfor stod hun op, fandt en vatpind frem og stak den ind i øret for at gøre noget ved den sære følelse. Men da hun igen trak vatpinden ud, sad der noget på den.

- Da jeg fjernede vatpinden, var der to mørkebrune, tynde genstanden, der sad fast for enden af den, har hun forklarer til SELF Magasin.

Pludselig gik det op for Katie Holley, hvad det var, der sad på vatpinden, og med det samme mærkede hun frygten sprede sig.

Læs også

Solbrændt? Du har med garanti dette vidundermiddel mod rød hud i køleskabet

- Et øjeblik senere gik det op for mig, at det var ben. Ben! Ben der kun kunne stamme fra et eventyrligt insekt, der var i færd med at udforske min øregang, forklarer hun.

Den frygtelige sandhed fik med det samme den unge kvinde til at gå i panik.

- Jeg begyndte at hyperventilere, og min mand ledte febrilsk efter sine biller og styrtede ud til mig på badeværelset, forklarer hun.

Læs også

Vi bruger det alle om sommeren: Nu vil Føtex droppe salg af populær vare

Her kiggede Katie Holleys mand hende ind i øret og kunne efterfølgende oplyse, at der ganske rigtigt sad en kakerlak derinde.

- Han kiggede ind i mit øre og kunne bekræfte, at der sad en kakerlak, der forsøgte at grave sig vej til min hjerne, lyder det med galgenhumor fra Katie Holley.

Det var sådan en fætter, der sad gemt i kvindens øre. Foto: Shutterstock

Parret prøvede med det samme at få det uønskede dyr ud med en pincet, men da det kun lykkes at fjerne noget af den, skyndte de sig på hospitalet.

Her viste det sig, at kakerlakken stadig var i live, mens den fortsatte med at rumstere rundt i øret på den stakkels kvinde.

Læs også

Vi bruger det alle om sommeren: Nu vil Føtex droppe salg af populær vare

- Følelsen af en kakerlak, der i sin dødens stund af fanget i en meget sensitiv del af din krop, minder ikke om nogen følelse, jeg før har oplevet, fortæller Katie Holley om den chokerende episode.

På hospitalet fjernede lægerne endnu mere kakerlak fra kvindens øre, og efter at være blevet forsinket om, at skadedyret nu var væk, blev hun sendt hjem med en antibiotikakur.

Efterfølgende havde Katie Holley dog stadig ondt i øret, og da hun valgte at gå til egen læge, stod det klart, at de på hospitalet ikke havde fået fjernet hele insektet. Derfor kunne lægen fjerne yderligere seks dele af den døde kakerlak, hvorefter hun blev sendt til en ørespecialist.

Læs også

61-årig mand snakkede i telefon, da han påkørte bil: Da den anden bilist steg ud, gik alvoren op for ham

Her lykkes det endelig at få resten af dyret ud.

- Ved at bruge et redskab der lignede en meget lang saks, fik han fjernet hele hovedet, det øverste af torsoen, flere lemmer og et følehorn, har hun forklaret.

Og for at gøre historien endnu værre så forklarede ørespecialisten, at han fjerner insekter fra patienters ører mindst én gang om måneden.

Dermed er der ingen der fortænker dig i at sove med pandebånd, når du lægger hovedet på puden i aften.

 

Dagens Gossip