Kvindehold smider kludene for at samle penge til klubben: Overlader næsten intet til fantasien

Foto: Melton Mowbray Ladies Tug Of War

Et hold bestående af superstærke tovtræknings mestre, der består af alle kvinder, strippede nøgen for en legende kalender, der kunne blive din for 15 £ (130 danske kroner).

Kvinderne fortæller, at en byggeplads ikke er det mest optimale sted for et nøgen photoshoot, da de fik uventede tilskuere.

Melton Mowbray tovtræknings-kvinder tænkte, at det var en god måde, at holde klubben kørende økonomisk, at lave deres egen 2023 kalender.

Læs også

Helt vanvittigt smør-tilbud hos Føtex: Så billigt får du ‘det hvide guld’

Hvad der startede som en joke, endte med at de alle strippede på en mark med dyr, byggeplads og med uventede tilskuere.

Rachell Hall fra holdet fortalte til Daily Star: "At stripe nøgen og posere som en gruppe på en tilfældig mark eller en byggeplads er ret mærkeligt, men efter de første billeder begynder du at få et grin og nyde det, du laver.

"Det er klart, at det er forbundet med en risiko at tage nøgenbilleder nogle af disse steder.

Foto: Melton Mowbray Ladies Tug Of War

Behovet for ekstra midler er at for, at dække omkostningerne ved, at holdet rejser rundt  i landet for at konkurrere hver uge, køber trøjer og betaler for udstyr til at træne, hvilket Rachel forsikrer bliver "temmelig dyrt".

Holdet har også fået 12 forskellige lokaler Leicestershire firmaer til, at sponsorere en måned hver, og fået skudt billeder som passer til det arbejdet sponsoreren laver.

"Vi har tømrer, gårdbutikker, landbrugsvirksomheder. Alle mennesker, der ønskede at støtte os i projektet.

Foto: Melton Mowbray Ladies Tug Of War

"Nogle af pigerne var mere tilbøjelige til at smide tøjet end andre. Jeg var meget opsat, da jeg troede, det ville være sjovt og en god måde at tjene penge på.” Det fortæller Rachel.

Klubben startede fordi, at de vandt en amatør turnering i England. Kvinderne fandt ud af, at de elskede sporten så meget, at de blev en del af de engelske tovtrækningsforbund.

Læs også

DMI melder ud: Pas på!

 

 

Dagens Gossip