Kvindelig buschauffør kører med tom bus ved midnat: Pludselig ser hun noget, der får hende til at springe ud på vejen

Nils Würtzenfeld

382 uger siden

|

20/03/2017
Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En amerikansk buschauffør hyldes for sin hurtige indsats, da hun på en nattevagt pludselig spottede en skikkelse på vejen.

Dagens topnyheder

Det var lige omkring midnat 28. januar, da den amerikanske buschauffør Denise Wilson besluttede, at hun ville holde et lille hvil.

Egentlig havde hun diskuteret med sig selv, om tiden var inde til en pause, eller om hun skulle køre videre, men da der ingen passagerer var med den tomme bus, besluttede chaufføren fra Milwaukee at holde ind til siden for at tage en tiltrængt pause. Det skriver Fox6.

- Til at starte med havde jeg ikke tænkt mig at stoppe. Jeg ville bare køre videre for at få overstået min nattevagt, men så besluttede jeg mig alligevel for at stoppe, så jeg kunne strække mig og få noget luft, forklarer hun til lokalmediet.

Foto: Youtube

Pludselig lagde den rutinerede buschauffør dog mærke til noget højst besynderligt på den mørke og øde vej foran hende.

- Mens jeg var ved at låse bussen, hørte jeg nogen brøle. Så hørte jeg nogen løbe grædende hen ad gaden, fortæller Denise Wilson.

Da buschaufføren vendte sig rundt, så hun en lille dreng komme grædende hen ad vejen. Han var iført en alt for stor t-shit, short og strømpesokker.

Denise Wilson reagerede med det samme, og på bussens overvågningsbilleder kan man se hende forlade bussen, hvorefter hun vender tilbage med den lille dreng i sin favn.

Drengen, der kun var fem år gammel, forklarede Wilson, at han frøs, og at han var blevet væk.

Foto: Youtube

Foto: Youtube

- Jeg købte nogen snacks for at få ham til at falde til ro. Så spurgte jeg, om han stadig frøs, hvorefter jeg kom min jakke rundt om ham og svøbte ham, forklarer Denise Wilson.

Herefter kontaktede hun politiet, der efterfølgende fandt ud af, at drengen var gået hjemmefra uden forældrenes vished.

- Det hele var en uskyldig episode, der heldigvis endte lykkeligt takket være Denise, forklarer politiet.

Se overvågningsvideoen fra den nervepirrende episode herunder.