Kvinder, der er sammen med grimme mænd, har de bedste parforhold

Nils Würtzenfeld

355 uger siden

|

17/09/2017
Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvis du er kønnere end din mandlige partner, så tegner det godt for jeres parforhold.

Dagens topnyheder

Hvis man selv kunne vælge, så ville de fleste sikkert foretrække en partner, der både er sød, kærlig, sjov, hengivende og ser hammergodt ud.

Men er man som kvinde interesseret i at finde den eneste ene, så bør man måske gå på kompromis med det sidste punkt. Det skriver Independent.

Det påstår i hvert fald forskere fra Florida State University samt Southern Methodist University i Texas.

De mener nemlig at have fundet ud af, at kvinder har større sandsynlighed for at blive i et succesfuldt parforhold, hvis de er sammen med en mindre attraktiv mand.

 

Indledningsvist blev alle forsøgspersonerne fotograferet, hvorefter deres udseende blev rangeret på en attraktivitets-skala fra 1-10.

Herefter blev de stillet en række spørgsmål, hvorfra det viste sig, at de mænd, som blev vurderet til at være mindre attraktive end deres hustruer, også var dem, som gjorde mest for at tilgodese og tilfredsstille deres partner.

 

 

De mindre attraktive mænd forklarede, at de blandt andet var gode til at komme med gaver, udføre huslige pligter, gøre mere ud af deres eget udseende samt gøre sig ekstra umage i sengen.

Alt sammen indirekte forsøg på at ’holde på’ deres mere attraktive kvinder.

- Mændene virkede til at være mere engagerede og mere investerede i at tilfredsstille deres koner, når de følte, at de havde gjorde det godt (i forhold til finde en flot partner, red.) fortæller én af forskerne bag studiet.

 

Læs også: Smart trick på vej: Sådan slipper du for alle dine irriterende...

Alt i alt mente forskerne at kunne konkluderer, at både mænd og kvinder var bedst tjent med et ægteskab, hvor kvinden var kønnere end manden.

Det resulterede nemlig opmærksomme og kærlige mænd samt kvinder, der satte ekstra pris på deres partneres hengivenhed.

Af samme grund bør kvinder måske fremover overveje at slække på de udseendemæssige krav, når jagten på ’hr right’ sættes ind.

Se på det som en langtidsinvestering.

Læs også: