Kvinde hører hund liste rundt om huset: Da hun åbner døren, bliver hun rædselsslagen

Foto: YouTube

En stakkels kvinde blev skræmt fra vid og sans, da hun ville undersøge en række lyde foran sit hus.

For cirka to uger siden fik en amerikansk kvinde sit livs chok, da hun åbnede sin hoveddør.

Forinden havde kvinden fra Colorado i USA nemlig hørt lyde komme fra foran huset - lyde som ifølge kvinden måtte komme fra en hund.

Derfor bevægede hun sig nysgerrigt mod sin hoveddør, hvor de umiskendelige dyrelyde kom fra, for at se, hvilken hund, der var tale om. Det skulle dog hurtigt vise sig, at det ikke var en hund, der havde fundet vej til den uheldige kvindes hjem.

Læs også

Sara blev meget flov, da hun opdagede pinlig detalje på sit Instagram-billede: Nu hyldes hun for sin ærlighed

I stedet var det en stor sortbjørn, der luskede rundt, og på en video, som kvinden optog af episoden, kan man mærke, hvordan hjertet springer helt op i halsen i dét øjeblik, kvinden får øje på det farlige dyr.

På optagelsen kan man se, hvordan hun åbner døren, tager et skridt ud og panorerer sin filmende mobiltelefon til venstre, hvor en stor bjørn pludselig står under to meter fra hende.

Før kvinden kan nå at reagere, knurre bjørnen og går til angreb, men heldigvis når kvinden at gå tilbage i huset og smække sin dør i sidste øjeblik.

Læs også

Sarah fejrer sin søns 5-års fødselsdag, da det ringer på døren: Får et chok, da hun ser, hvem han har inviteret

Efterfølgende er den korte, men dramatiske video blev delt på YouTube, hvor kvinden i en kommentar har forklaret, at bjørnens angreb skyldtes, at den blot ville beskytte dens unger i nærheden.

- Jeg åbnede min fordør, da jeg troede, at det var en hund. Det viste sig, at det var en sort hunbjørn, som var meget ophidset over, at jeg kom mellem hende og hende unger. Hun angreb mod kort, hvilket sendte mig flyvende tilbage i huset.

Mon ikke den skræmte kvinden for eftertiden tjekker sin forhave godt og grundigt, før hun træder ud?

Du kan se den skræmmende optagelse herunder:

That is Not a Dog || ViralHog

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip