Læge advarer mod operation for at få et større ‘tredje ben’

Foto: Shutterstock

En læge advarer mod penis forstørrende operationer - og når du hører hans grunde, forstår du nok hvorfor.

Dr. David Reiner, en australsk uddannet anæstesi-specialist, startede for nylig sin egen TikTok-side, hvor han deler perler af medicinsk viden.

Og i ens af hans nyeste klip, fortæller han hvorfor, at folk der gerne vil have en større penis, ikke skal få en operation.

Læs også

Annas 5-årige datter standset af ansat i svømmehal: Bad hende om at dække sig til

Han starter med at forklare, at der er to typer procedurer - en til at forlænge penis og en anden for at give den mere omkreds - før han forklarer, hvorfor ingen af ​​dem er gode ideer.

“Den ene er at skære et ledbånd over, som får penisen til at se længere ud” Forklarer David.

“Det er godt hvis du skal vise den frem, men for samleje, reducerer det dens funktion og kan gøre penisen ‘ustabil’ og du kan brække din penis.”

Ledbånd kan ikke hele naturligt som andre steder på kroppen, specielt ikke hvis det helt er revet over, så det gør ikke at få sådan en operation, hvis du altså gerne vil have samleje og ikke bare vise den frem. Det skriver LADbible.

#fyp #men #relationship #menshealth @Steady Freddy #surgery

Den anden metode, er at ‘skyde fedt’ ind i penisen, for at ‘gøre den tykkere’.

“Men det er fuldstændig sindssygt. Du kommer til, at have buler på din penis, og den kommer til at være skæv, og det vil gøre dig endnu mere usikker.” Forklarer David i videoen.

I en opfølgende video advarer han også mod at bruge piller eller cremer, der hævder at kunne gøre din ven større – af de simple grunde, at de ikke virker, og de er spild af penge.

Læs også

Roberts datter var hysterisk i supermarked: 20 minutter senere bankede politiet på Roberts dør

 

 

 

 

 

Dagens Gossip