Lægen reddede hans liv, da han blev født: 30 år senere sker det utænkelige

Foto: Youtube

Chris Trokey blev født en junidag i 1986, ti uger for tidligt. Forældrene blev hastet til hospitalet ved University of California Irvine, som havde regionens eneste intensivafdeling for for tidligt fødte børn.

Reader's Digest skriver, at lægerne gav den lille dreng en 50-50 chance for at overleve.

Som baby var han så lille, at han passede i sin fars hånd, men selvom han var lille, var han hård. Kun timer efter fødslen trak babyen, der blev født 2½ måned for tidligt, vejret af sig selv.

Da de syv uger senere kunne forlade hospitalet, fandt de en ekspert i for tidligt fødte børn: Læge Michael Shannon blev anbefalet som en, der kunne give dem ekspert opfølgning i de problemer, for tidligt fødte børn ofte oplever.

Læs også

Kæmpe chok: Sofie Linde færdig i X Factor

Der skulle ikke gå mere end to uger, før forældrene til den lille baby havde brug for Shannons ekspertise. Chris udviklede en livstruende feber. Hospitalet havde ingen intensivafdeling til spædbørn, og det var Shannon, der måtte lægge den lille dreng på et antibiotikum og administrere behandlingen.

Børnelægen forblev på standby med den lille dreng i mere end to dage, før barnet var i en tilstrækkelig stabil tilstand til, at lægen kunne vende hjem.

Chris Trokeys forældre har fortalt ham mange gange om episoden, som de omtaler som den næstmest dramatiske, de har oplevet, næst efter tiden umiddelbart efter fødslen.

Chris Trokeys forældre har fortalt ham mange gange om episoden, som de omtaler som den næstmest dramatiske, de har oplevet, næst efter tiden umiddelbart efter fødslen.

30 år senere var Chris Trokey for længst en erfaren ambulancechauffør. Han blev kaldt til et dramatisk frontalt sammenstød med en sættevogn og en bil. Brandvæsenet var allerede på stedet sammen med flere ambulancer.

Da bilen var løs, fik Trokey den hårdt kvæstede chauffør op på en båre inden for få sekunder. Trokey sad med ham bagerst i ambulancen, mens sirenerne bragede, og de skyndte sig til hospitalet.

På skadestuen hørte Trokey mandens navn. "Doktor Shannon." Han indså, at dette var den samme Michael Shannon, som havde reddet sit eget liv 30 år tidligere.

De to er travle mennesker, men hver dag på årsdagen for Shannons ulykke mødes de for at spise sammen. Og et par år senere, da Chris Trokey selv blev far til en lille dreng, var han ikke i tvivl om sit valg af børnelæge: Det var Shannon.

 

Læs også

McDonalds-ansat afslører smart trick: Sådan får du altid friske pommes på maccen

 

Dagens Gossip