Lægerne bad hende slukke mandens respirator: Et kys ændrede alt

Foto: YouTube

Da 37-årige Scott fik en hjerneblødning i en alder af 37 år, blev hans kone Danielle bedt om at slukke hans respirator. Da hun gav ham et sidste kys, ændrede alt sig.

En dag, hvor Danielle var på vej til kursus, fik hun et forfærdeligt opkald fra sin mand. Den 37-årige Scott fortalte hende, at han havde kraftig hovedpine.

Læs også

Hun fylder handsken med cement, men vent til du ser resultatet 2 dage senere

"Han ringede til mig og mumlede. Han sagde, at han havde en kraftig hovedpine, og at noget føltes forkert," sagde Danielle til HealthBeat. 

Parret skyndte sig at tilkalde en ambulance, men allerede på vej til hospitalet blev Scotts tilstand forværret. Hans blodtryk steg, og han fik væske i lungerne. 

Situationen havde udviklet sig så hurtigt til det værre, at Danielle blev bedt om at kontakte resten af familien, da hun ankom til hospitalet. Hun fik at vide, at Scott sandsynligvis ikke ville klare sig gennem natten. 

Det viste sig dog, at Scott var klar til at kæmpe for sin familie og sit liv. Han kom igennem natten, og to dage senere forsøgte lægerne at operere hjerneblødningen. 

"De mistede ham i et par minutter. Han havde også iltmangel på grund af dette," sagde hun.

Foto: YouTube

Efter en uge var det stadig ikke muligt at komme i kontakt med Scott. Danielle blev informeret om, at der var en minimal chance for, at han ville klare sig. Derfor blev hun også bedt om at forberede sig på at give slip. 

Danielle var dog ikke klar til at sige stop. Hun vidste, at hendes mand er en fighter. Da hun ville kysse ham en sidste gang, fik hun en fornemmelse af, at han kyssede hende tilbage. Mere havde hun ikke brug for. Hun var indstillet på at fortsætte kampen. 

Få uger efter havde Scott ikke længere brug for hjælp til at trække vejret. Hans tilstand havde forbedret sig markant, men lægerne var ikke overbeviste. Derfor indså Danielle, at det var hendes opgave at overbevise lægerne om, at de skal kæmpe for Scott. 

Den første beslutning Danielle traf var, at hun ville spille musik for ham, da han er musiker. Hun medbragte små tommelfingerguitarer, som Scott selv spillede på, men lægerne mente, at der blot var tale om en refleks. De var derfor stadig ikke overbeviste.

Foto: YouTube

Lægerne havde udført en trakeotomi på Scott. Det betyder, at der blev lavet en åbning i luftrøret gennem halsen, hvorfor han ikke var i stand til at tale. Danielle vidste dog, at hun kunne dække hullet, hvorefter han talte. 

"De første ord var 'Jeg elsker dig'. De næste var 'Giv mig smertestillende'. Lægerne spurgte ham 'Hvad spiller du?', og han sagde 'Et instrument'. I det øjeblik begyndte de at tro på os," fortalte Danielle. 

Nu fik lægerne øjnene op for, at kampen ikke var tabt. De begyndte igen at samarbejde med Danielle, og kæmpede for Scott. Efter 16 uger var han stærk nok til at blive udskrevet, og kunne fortsætte sin genoptræning i familiens hjem.

Læs også

Servitrice laver papirlap med besked til 11-årig dreng: Da hun ser hans reaktion, ringer hun til politiet

Udelukkende fordi Danielle nægtede at give op, er Scott her stadig den dag i dag. Havde hun blot lyttet til lægerne, var respiratoren blevet slukket og Scott havde været væk for evigt.

 

Dagens Gossip