Laura overraskede kæresten med smør lavet af brystmælk: Hans reaktion var ikke som forventet

Foto: TikTok

Laura lavede sin brystmælk om til smør, og fik sin kæreste til at smage på det. Han reagerede ikke helt som forventet.

Amning er noget af det mest naturlige i verden. Men det virker dog ikke helt så naturligt, når det er en kvindes partner, der indtager mælken - og ikke hendes barn.

Læs også

14-årig Talyn blev ramt af lynet på vej i skole: Det her reddede hans liv

En mor besluttede for morskabens skyld at give sin partner brystmælk, men ikke i flydende form. Derimod lavede hun det om til smør og smurte det på et stykke toast. 

Det afslører kvinden, der hedder Laura, selv i en video på TikTok. Her viser hun resultatet af sit lille eksperiment, og siger, at hun 'aldrig har følt sig så stolt', hvorefter hun bryder ud i latter.

Rejsen fra brystmælk til smør startede efter, at Laura havde fyldt sin mælk i en kande. Herefter kærnede hun løs, indtil det blev til en tyk og gullig masse, der mindede om smør.

I videoen, som hun har delt på TikTok, viser hun resultatet af det lille eksperiment, hun kastede sig ud af. Siden videoen er blevet delt, er den blevet vist intet mindre end 1,2 millioner gange.

@laurahall53

My crowning achievement #breastfeeding #breastmilk

♬ original sound - Laura Hall
My crowning achievement #breastfeeding #breastmilk

I en opfølgende video viser Laura, hvordan hun lod sin mand smage på smøren, hvilket hun også selv gjorde. I videoen ser man, hvordan hun smører det ud på et stykke toast. Der viser sig hurtigt, at ingen af dem er imponerede over smagen.

"Det smager ikke godt," siger Laura, mens hun er ved at kløjs i sin egen brystmælkssmør. Hendes mand reagerer dog ikke helt så voldsomt, som man havde forventet. Han siger derimod, at det er en 5 ud af 10, og at han kun ville spise det, hvis han var virkelig sulten.

I kommentarfeltet bliver der ikke just lagt skjul på, at folk ikke synes, at det er specielt lækkert. Andre griber det derimod an med humor.

"Han ville sige ti, men du pressede ham. Han kommer til at spise det hele, når du går i seng," skriver en følger, mens en anden skriver: "Det er nok noget af det sundeste smør på planeten."

Læs også

Midt i aftensmaden: Martin får kæmpe chok, da han kigger på tallerkenen

En anden kvinde skriver, at hun selv er mor, og synes, at det er ulækkert: "Jeg er mor, og selv jeg fik et surt opstød."