Lejer sætter kamera op i sit soveværelse: Ringer straks til konen, da han ser disse optagelser

Ane Sørensen

397 uger siden

|

03/12/2016
Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Da han fik en besked om, at der foregik noget mystisk i hans hjem, kiggede han straks på overvågningskameraet. Her så han sin udlejer i sit og konens soveværelse. Men det værste var, da han så, hvad udlejeren havde i hånden.

Dagens topnyheder

En lejer i den amerikanske stat Colorado fik sig angiveligt en grim overraskelse, da han filmede sin udlejer med et overvågningskamera forleden.

Det skriver KKTV.

Lejeren Logan Pierce var på arbejde, da han pludselig fik en besked på sin telefon om, at der var blevet registreret lyd og bevægelse på inde på hans værelse.

Logan Pierce undrede sig over denne melding, da både han selv og konen burde være på arbejde. Derfor åbnede han for en app, der var tilsluttet et kamera i ægteparrets hjem. 

Her så han til sin store overraskelse, hvordan udlejeren havde sex med en fremmed kvinde i deres seng.

- Det var som en total krænkelse af privatlivets fred. Bare at nogen kommer ind uanmeldt er nok. Men når de har sex med nogen i din seng, mens du ikke er der. Det var skræmmende, siger Logan Pierce.

Men for Logan Pierce var det værste ved det hele, at udlejeren brugte hans kones brudekjole til at gøre rent efter sig selv igen. 

Logan Pierce ringede straks til sin kone og fortalte hende om det chokerende syn. Derefter ringede han til politiet og fortalte dem om hændelsen:

- Udlejere har naturligvis ikke mulighed for at gå ind i lejede boliger og gøre, hvad end de har lyst til, siger Howard Black fra det lokale politi.

Ifølge Logan Pierces lejekontrakt havde udlejeren dog ret til at gå ind i lejligheden. Men i dette tiltælde gik han ifølge politiet over grænsen, og de har udstedt en arrestordre for udlejerens upassende opførsel.

Du kan se et nyhedsindslag om den bizarre hændelse i videoen lige herunder.