Lesbisk teenager chokerer med video: Homofobisk kristen bedstemor udfører dæmonuddrivelse

Foto: TikTok

En kristen bedstemor, der er imod homoseksualitet, forsøger at uddrive dæmoner fra sit lesbiske barnebarn, der filmede den chokerende episode.

En lesbisk teenager har delt en chokerende video, der viser hendes kristne bedstemor, der er imod homoseksualitet, der udfører, hvad der ligner en form for dæmonuddrivelse. Teenageren selv kalder det for 'religiøst misbrug'.

Læs også

Lærer læste højt fra kendt bog: Nu er hun fyret for at have brugt racistisk udtryk

Selia Brookes, der i sin profiltekst på TikTok skriver, at hun er homoseksuel, har delt en video af hendes bedstemor, der fordømmer 'onde ånder', mens hun rør døren med sin finger. 

"Satan, jeg irettesætter dig i Jesu navn. I navnet over alle navne! Pris dig, Jesus," råber den ældre kvinde, før hun vender sig rundt og går ned ad gangen. 

Selia lukker efterfølgende døren og begynder at græde. Hun beder derfor personen, der filmer, om at slukke for kameraet. 

"Hvis du undrer dig over, hvad religiøst misbrug er. Værsgo," har hun skrevet over videoen.

@seliabrookes

#abuse #religion #fyp #emancipation #lgbtq #foryou

♬ original sound - selia
#abuse #religion #fyp #emancipation #lgbtq #foryou

Teenageren, der menes at være amerikaner, har brugt hashtagget #emancipation. Dette antyder, at hun juridisk vil myndiggøres, før hun fylder 18 år, så hun kan flytte væk fra sine forældre. 

Videoen, der er blevet set mere end 250.000 gange, har fået mange reaktioner fra andre TikTok-brugere. En stor del af dem, der har kommenteret videoen, er andre kristne. 

"Der er intet had som kristen kærlighed," har en person skrevet, mens en anden tilføjede: "Som kristen vil jeg aldrig forstå, hvordan de synes, det her er okay. Dette er det helt modsatte af, hvad Gud står for." 

"Som kristen forstår jeg, hvis hun ikke længere ønsker at være religiøs efter dette," skrev en tredje. "Jeg er træt af sådanne mennesker." 

Selia har sidenhen delt flere videoer på TikTok, der viser hende selv med sin kæreste, hvor hun har anvendt hashtag som #gaycouples og #lgbtq.

Der var mange, der antog, at kvinden i videoen var hendes mor, men i en opfølgende video, har hun afsløret, at det var hendes bedstemor. 

Videoen er også blevet delt på Twitter, hvor den er blevet delt af brugeren @Tim_Tweeted. Under hans opslag på Twitter, har videoen også fået mange reaktioner fra brugere, der støtter og viser omsorg til den unge kvinde.

Desværre er der også flere brugere, der giver udtryk for, at de frygter for hendes sikkerhed. Derfor har de givet udtryk for, at de håber på, at hun snart kan flyttet ud af huset.

Læs også

Mistede sin kone til kræften: 5 år senere opdagede han, at hun tog tykt pis på ham

"Er det bare mig? Denne video gav mig angst. Jeg er bekymret for pigens sikkerhed. Det her er skidt," har en bruger skrevet, mens en anden har skrevet: "Det stakkels barn - Jesus fokuserede på om kærlighed, ikke had."