Levende Ken-dukke vil have fjernet seks ribben: 'Jeg nægter at gå en størrelse op'

Rodrigo Alves vil have fjernet seks ribben, da han er blevet for tyk.

I julen holder vi os ikke tilbage på kaloriefronten. Vi spiser kager, vi drikker alkohol og vi fylder os med både and og flæskesteg. I sovsen er der naturligvis riiigeligt med smør og fløde.

Vi er mange, der såedes har accepteret, at bukserne strammer lidt mere i december end i resten af årets måneder.

Brasilianeren Rodrigo Alves, der er kendt som virkelighedens Ken-dukke, vil ikke acceptere den fede højtid. I stedet har han valgt at aflyse julen og alle de festlige planer, der måtte følge med.

Rodrigo Alves tør ikke vise sig til julens kendis-arrangementer, da han føler sig for tyk:

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

- Jeg har været nødsaget til at melde afbud til arrangementerne, da jeg ikke er glad for mit udseende for tiden. Jeg kan ikke passe mine jakkesæt længere og jeg nægter at gå en størrelse op, fortæller den frustrerede Rodrigo Alves til Mirror.

At droppe julen er dog ikke nok. Kendissen vil også have fjernet seks ribben, for kun på den måde vil han kunne opretholde det stramme dukke-udseende.

Den 34-årige brasilianer har brugt enorme pengesummer på skønhedsoperationer og plastikkirurgi i kampen for at opnå et perfekt ydre. Som ideal til det perfekte ydre har Rodrigo Alves valgt at lade sig inspirere af den mandlige barbie-dukke Ken.

Hårtransplantationer, botox, fedtsugninger og endda implantater i både brystkasse og overarme er blot nogle af de skønhedsoperationer Rodrigo Alves har måtte gå igennem for at ligne virkelighedens Ken-dukke.

Nu ønsker han at føje en ekstra operation til listen. Han vil have fjernet seks af sine ribben:

- Min knoglestruktur er også blevet større og derfor har jeg besluttet at gøre noget ved det. Den første uge i januar vil jeg få fjernet seks af mine ribben i Beverly Hills, fortæller Rodrigo Alves om det drastiske valg.

Rodrigo Alves indrømmer da også, at det har været vanskeligt at finde en kirurg, som er villig til at udføre operationen:

- Fire af ribbenene er ikke nødvendige for menneskekroppen, dem kan man sagtens undvære. Det er værre med de andre to, men jeg forsøger stadig, at overtale min kirurg til at fjerne dem, siger den 34-årige brasilianer, der ser frem til det nye ydre.

Læs også

Wozniackis kæreste afslører babyplaner: 'Vi skal have børn'

Rodrigo Alves har indtil videre udsat sin krop for 51 operationer og 103 kosmetiske procedurer. Det har kostet ham mere end tre millioner danske kroner.

Ved at aflyse julen så sparer Rodrigo Alves rigtig nok penge på julegaver, men mon ikke operationen til januar bliver en dyr fornøjelse.

Læs også: Wannabe ‘Ken-dukke’ har brugt tusindevis af kroner på at ligne sit idol: Nu risikerer han at miste næsen

Læs ogå: Amalie Szigethy taler ud: ‘Jeg synes, det er ret skræmmende, hvad jeg kan’

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip